Dzirdaris ziņo

« previous entry | next entry »
Mar. 11., 2011 | 12:08 am

Aiztaisīju korķus un salīmēju etiķetes šī gada dzirkstošā ābolu vīna pudelēm. Kopskaitā 83 gabali. Ja pieņem, ka nākamgad taisīšu vēl, sanāk, ka katru ceturto dienu pa vienai var iztrekterēt. Vēl apmēram tik pat būs parastā (nedzirkstošā vīna). Ja izdosies labs (kā pāgujošogad), tad varēšu uzskatīt, ka zināma meistarība sasniegta un sākšu ķerties klāt nākamajam līmenim - citu ogu/augļu vīniem un alum.

Paldies Zintai, Čufam un Smoukam par palīdzību!

Vēl man ir doma, ka vajag klapēt augšā community saitu par dzērienu brūvēšanas tēmu - tādu smuku ar tutoriāļiem, forumu un visādu noderīgu infu. Itkā jau ir latvijā daži, bet gan jau ka var labāk...

Link | ir doma | Add to Memories


Comments {9}

Sindra

(bez virsraksta)

from: [info]galadriela
date: Mar. 11., 2011 - 12:14 am
Link

Mmm... varbūt Tu dienās varēsi atvērt savu personīgo alko tirgotavu un pārdot vienu pudeli par fantastisku summu, stāstot, ka tas brūvēts pēc senām receptēm. Līdzīgi kā Gustava šoko un Stendera ziepes.

Atbildēt | Diskusija


Jānis Sprukts

(bez virsraksta)

from: [info]lich
date: Mar. 11., 2011 - 09:23 am
Link

Oww... bet tas vīns patiesi ir brūvēts pēc senām receptēm! Es šīs zinības pārņēmu no savas vecmāmiņas, kura savukārt no saviem vecākiem utt... Ģimenes lieta. :)

Atbildēt | Iepriekšējais