October 5th, 2011

!!!

Ar visiem rakstu darbiem vilcienā, galīgi aizmirsu, ka uz staciju ejot, redzēju prom lidojošas zosis. Vienu milzīgu, bet ļoti ļodzīgu kāsi, kas vienā brīdī vienkārši sadalījās un izveidoja "Ansuz" rūnu.

Tagad domāju spīdzināšu [info]vaarnas mīļo rūnu zīlēšanu, bet diez ko ilgi nevajadzēja spīdzināt - jau otrajā piegājienā dabūju vajadzīgo:


Ansuz - Vēstījums, Zīme (Dievs)

AV. Vienkāršākajā gadījumā - dāvanas saņemšana, negaidīta veiksme, kāda ierašanās vai ziņa no kāda. Nopietnākais variants - zīmes saņemšana no dieviem vai tās gaidīšana, garīga velte. Ja notiks (notiek) kas neparasts - noteikti pievērs tam uzmanību. Ja kāds gribēs dot tev padomu - noteikti ieklausies. Šīs rūnas parādīšanās iesaka tev būt iejūtīgam un gudram.

REV. Tu esi norūpējies; daudz kas liekas nesaprotams, bet darbības šķiet veltīgas. Pievērs uzmanību tam, ka daudzas tavas darbības ne tuvu nav gudras, bet situācijas analīze var izrādīties kļūdaina. Vispirms nepieciešams pārvarēt iespējamo sašļukumu, bet pēc tam ar vēsu prātu izpētīt radušos situāciju. Bez tam ievēro, ka šī zīme runā par situācijas neizbēgamību un tās īsto brīdi. Tā varēja rasties saistībā ar kādiem pārejas procesiem tavā dzīvē vai tev svarīgā lietā.


Un un un... vēl es satiku [info]avataru (nē, es nerakstīšu koijotu)!
Šis rīts ir tik liels kā daža laba diena!

JŪSMĪBĀĀĀ!

From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs IP addresses of anonymous posters.