Witch-queen of Angmar [userpic]

September 21st, 2008 (08:20 pm)
Tags:

ausis glauda: Anne Frank - The Diary Of A Young Girl

Un tad vēl kaimiņš maniakas atkal!
Sēžu es te cilvēks iedziļinājies Annas Frankas dienasgrāmatas audiovariantā, zibinu savus mīļotos asos priekšmetus un klausos kā ļaunie nacisti grabinās gar durvīm. Un šajā brīdī kaimiņam savajagās svaigu caurumu sienā, tieši virs manas gultas.
Gandrīz uzšķērdu sev vēderu.
Viņš tik bieži urbj! Jau kādus vienpadsmit gadus urbj! Un katru vasaru izgāž pa sienai. Pagājšgad, kad applūda dzīvoklis, biju uzgājusi pie šamiem, bet, velns pār stenderi, biju tā pārbijusies, ka nepaskatījos KO viņš tur tādu ir saurbis x/.
Pēc trokšņiem spriežot viņi šobrīd savu trīsistabu dzīvokli ir pārtaisījuši par vienistabas dzīvokli, kurā atdalīta nav pat vanassistaba, turklāt visa istaba ir izflīzēta ar flīzēm, kas pie sienas pieurbtas ar četrām skrūvēm (katra).

Comments

Posted by: junkie doll ([info]juliette)
Posted at: September 21st, 2008, 11:26 pm

Kaut kāds murgs. O_O Flīzēts vienistabas dzīvoklis. Br.

Posted by: Witch-queen of Angmar ([info]lenora)
Posted at: September 21st, 2008, 11:38 pm
meness

Es jau nezinu kas viņam tur ir :D es tikai izdaru secinājumus pēc aktīvās urbšanas, klapēšanas, dauzīšanas, zāģēšanas, etc.
Un tad vēl viņam ir netikla meita manā vecumā, bet par to kādu citu reizi būs jāraksta atsevišķs posts (jo viņa dzīvo tieši istabā virs manis, tā kā es par viņu daudz ko varu pastāstīt xD)

Un vispār daudzdzīvokļu mājā dzīvot ir "jautri".

Posted by: junkie doll ([info]juliette)
Posted at: September 21st, 2008, 11:52 pm

Vienīgais, ko es atceros no laika, kad tādā dzīvoju, ir jušana līdz puisim, kas virs mums klepoja kā uz nāves gultas.

Posted by: Witch-queen of Angmar ([info]lenora)
Posted at: September 22nd, 2008, 05:57 pm
meness

Aha klepotāji ir īpaša šķira! Apakšējais kaimiņš, rītos zobus tīrot, konsekventi iebāž zobubirsti pa dziļu mutē un tad rīstās, klepo un sprauslā tā it kā kāds viņu žņaugtu.