Saspēra velns to zaļo krūzi - Shandra-rant [entries|archive|friends|userinfo]
Hlorēts ūdens

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Shandra-rant [May. 29th, 2007|03:34 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkregister

Comments:
[User Picture]
From:[info]batou
Date:May 30th, 2007 - 12:07 pm
(Link)
esmu izgājis abas DS daļas un tās man bija par vieglu. tāpat kā NWN un NWN2. runājot par influencēm - es esmu totāls mančkinists (ceru ka zini ko tas nozīmē) un influenci kačāju uz visiem party personāžiem vienlīdzīgi. Tā ka man sanāk laikam grupņiks :)

un tie sasodītie ieroči. nu kā tev var patikt randomā ģenerētie ieroči (kā tas tagad ir daudzās hacknslaš rpg - Diablo, Titans Quest etc)? Jo uz spēles beigām mani galvenie monstru piebeidzēji bija burvji un magi, kamēr cīkstoņi vienkārši tēloja gaļu. atšķirībā no BG2 kur mans wizard slayer ar 100% magic resistance kapāja gabalos visu kas kustas ar tā paša Celestial Fury palīdzību.

varbūt man vienkārši nepatīk 3 AD&D rules. kaut kā 2 AD&D ruļļu redakcija ir vairāk iepatikusies.
[User Picture]
From:[info]lennay
Date:May 30th, 2007 - 02:37 pm
(Link)
DS2 man bija vairaak nekaa patiikams paarsteigums. pietiekami sabalanseeta un inchiiga no storija/ekshena viedoklja, tomeer gana relakseeta - tas ir DS after all, un neko daudz (godiigi sakot, vispaar neko) es no taas negaidiiju.

zinaams, ka RPG, iipashi D&D based RPG neko revolucionaaru piedaavaat nevar - tas ir diezgan skaidrs. jau kuro gadu desmitu automaataa arkaanajam spelkaasterim gaidi attieciigo liimeni Fireballam, un taalaak viss skaidrs. bet NWN2 man beidzot atveera bardu, kuru liidz shim uzskatiiju par pilniigu waste.

bet jau kuro gadu desmitu vaimanaaju, un - ak vai - arii NWN2 man liek turpinaat vaimanaat un turpinaat gaidiit Lielo Iespeeju - Visbeidzot Speeleet Rougu. diemzheel - ak vai vai - veel joprojaam DC un SC paarsishana NEDOD XP T__T, liidz ar to sveetas dusmas izsauc storija liekuljoshana par to, cik labi ir izvairiities no kautinjiem, taa vietaa kachaajot vai nu visaadas sniikoshanas, vai pretinieka zobu apvaardoshanas. nu kaapeec, kaapeec man par A: [Diplomacy]blablabla B: [Success] blablabla nedod vismaz taadu pashu (bet nedod tak vispaar nemaz) XP kaa par bezceremoniaalu zobina vicinaashanu un fajerboola uzpirshanu?? un nee, es negribu chiitot un peec patiikamas diskusijas ar oponentu modificeet xp. kaa riikojos es? zobus griezdama, spiitiigi upureeju xp uz fun altaara.

godiigi buutu, ja jebkura suuri gruuti kachaata skilla veiksmiiga pielietoshana dotu 'taustaamu' rezultaatu.