Saspēra velns to zaļo krūzi - Zvērēni [entries|archive|friends|userinfo]
Hlorēts ūdens

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Zvērēni [Dec. 22nd, 2011|02:58 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkregister

Comments:
[User Picture]
From:[info]lennay
Date:December 22nd, 2011 - 01:10 pm
(Link)
Klau, bet ar pārējiem mājiniekiem arī sunītis viss tāds vienādi labiņš ar visiem? Mums te grūtības visiem novienādīgot "pareizo" tb manējo apgaismīgoto haha interakciju ar suni.
[User Picture]
From:[info]mufs
Date:December 22nd, 2011 - 01:28 pm
(Link)
nuuu,kad kaķis iekāpj suņa bļodā, suns viņam uzrūc,jā.

bet,ja nopietni, es esmu vecmeita ar mājlopiem, nevienam citam nav jāinteraktējās. kad vēl bija vīra kandidāts, suns enivej bija mans un tikai es ar viņu ņēmos. tagad,jā,visi priecājās kāds labs sunītis, māte ar lepnumu iet staigāt,jo viņu klausa uz vārda. bet tas nav mans nopelns, man viņa tiešām nevienā brīdī nemēģina nekādas dominances pazīmes rādīt.
lai gan no citas puses - oi,kā viņa māti āzē un nerro :D tur "vecmāmiņas" sindroms strādā visā spožumā, bet es nejaucos.
un bērni viņai šausmīgi patīk un ar tiem ir ļoti uzmanīga,jo man brāļameita ciemos bieži nāca,kad bija maza.
bet Tev viņš tos čībjokus ar citiem ar strādā,jeb tikai ar Tevi?
[User Picture]
From:[info]lennay
Date:December 22nd, 2011 - 01:42 pm
(Link)
Speciāli izaicina tikai mani. Possession aggressive vairāk vai mazāk ir ar visiem. Vīru respektē visvairāk, viņa meita suņa acīs ir kucēns - mīļais rotaļu biedrs, kuru vispār nav ne jārespektē, ne jāklausa. Man vēl nekur pa internetiem nav izdevies atrast tāda gadījuma aprakstu kā manējais - ka nevis vienkārši possession aggressive, bet speciāli izaicina. Tāpēc man baigā dilemma - nezinu, ko īsti iesākt. Ka suns neiedomājas, ka šitā ir baigi foršā spēle. Man ļoti nepatīk doma, ka man jāskrien, kad suns pasvilpj, bet agresivitāte kaut kā IR jārisina. Esmu izmēģinājusi treidot čību pret kārumu, bet tas pilnīgi neko neatrisina, tas ir tieši tas, kas tas ir - čība pret kārumu un ne vairāk, un man vispār suņu uzpirkšanas ar končām filozofijas virziens neliekas diezko labs.
[User Picture]
From:[info]mufs
Date:December 22nd, 2011 - 01:59 pm
(Link)
es neesmu tik gudra,lai kautko ieteiktu.
vai esi mēģinājusi lv suņu forumu www.suni.lv?
tur var dabūt zināmu daļu bulšita,bet tur ir gana gudri cilvēki, protams,kā tas ir normāli,gudrākie reti izsakās, bet pasērčo pa audzināšanas sadaļu un,ja ierakstīsi savu problēmu un norīsi pāris uzbraucienus(kas nereti tiek no pilnmēness nomāktajiem kā jebkur), tad var izlobīt jēgu.
protams,Tev ieteiks vērsties pie instruktora, nezinu,vai Tev tur tādi ir pieejami,bet vari pateikt,ka nav tādas opcijas uzreiz.
protams,neredzot suni arī labs instruktors nevar 100% metodi pateikt,bet tur forumā ir tāds dresetajs - tā ir mūsu trenere,ļaunākajā gadījumā vari mēģināt uzrakstīt viņai pa tiešo. jo,tipiski, ja suns sāk akumulēt agresiju, mēģinot rāpties pa hierarhijas kāpnēm, tā vēršas pret bara vājākajiem locekļiem - i.e. bērniem.
[User Picture]
From:[info]lennay
Date:December 22nd, 2011 - 02:31 pm
(Link)
Es esmu tā, kas ar viņu visvairāk ņemas; varbūt viņam ir nesaprašana, kas es īsti esmu - vadītājs, pusvadītājs vai vājnieks; varbūt tāpēc izaicina un testē.

Paskatīšos tos forumus, paldies :)