| |
[Apr. 24th, 2011|10:07 pm] |
|
|
|
|
| Comments: |
pastāsti dramatisma kāpināšanai kā šamo taisa ;)
a nav kaut kādi tautas līdzekļi - kā tomātu sula pret skunksa smaku?
neteikšu ka sarkans pleķis labāks par dzeltenu, bet ja līdz pret smaku ;)
![[User Picture]](http://klab.lv/userpic/68333/5945) | | From: | lennay |
| Date: | April 24th, 2011 - 05:43 pm |
|---|
| | | (Link) |
|
kā - kā taisa. Pūdē (atvainojiet, fermentē; iztur) zivis, samaļ un mērce apetlītīgi ( diskutējami...) vecrozā krāsā ar apetlītlīgu (manā ieskatā, līdzvērtīgi apetlītīgu sprāgušai žurkai) izteiksmīgu smaciņu gatava. | |