Mana zeme. Debesis. Un elle.
View:Personal Journal.
View:Friends.
View:Calendar.
Missed some entries? Then simply jump to the previous day or the next day.

Saturday, October 11th, 2008

Subject:pilnīgs spameris
Time:12:38 am.
Ja vēl galīgi neesmu apnikusi - tad kas? KAS vēl ietekmē visvairāk no visa un ZEMAPZIŅĀ??
Darbs, nauda, laiks, cieņa, sapratne?? kas vēl?? Mīlestība ir ieskaitāma pie tā visa kā bonuss un klāt. Atvainojiet, esmu pārāk tieša un praktiska - tas viss ir tik saistīts, ka nevar atšķirt, bet & tomēr baudu rod tikai savienojums un viss kopā. Ak jā - cilvēcība, to nekādā gadījumā nedrīkst aizmirst!
Vērtības no dzīves?! Vai vienkārši attieksme pret dzīvi un lietām? Vai vienkārši kāds konkrēts cilvēks ar savu smaržu un būtību, lai kas arī viņš būtu?
Nedzīvojam tak viduslaikos ar self-made saimniecību! Ikvienam ir sapņi un vajadzības, kurus nākas citiem pieņemt, tikai jautājums ir viens - KAS IR SVARĪGĀKAIS NO TĀ VISA?
Comments: Read 1 or Add Your Own.

Time:1:11 am.
Atvainojiet, bet jūs patiešām esiet garlaicīgi!
O jā, es zinu, ka ir nakts un tumšs ārā, un ezītis jau sen kā apmaldījies miglā!!
Comments: Add Your Own.

Subject:Cruel intentions
Time:1:37 am.
Dzīve ir spēle.
"Būt vai nebūt" ir tikai tāds retorisks jautājums, uz kuru pesimisti rod atbildes, kas traucē piepildīt sapni, bet optimisti vienkārši nedomā.
Comments: Add Your Own.

Time:9:00 am.
He hee! Labrīt!
Komunikācijas trūkums, kā rādās, vakar veiksmīgi pārslimots (piedodiet, ja varat!) Virtuvē jau vārās brokastis, un brīvdienu rīts bez māliem galvā, toties lielu darba sparu var sākties! Patīk!
Comments: Read 2 or Add Your Own.

Subject:Neinteresanti par ēdienu
Time:11:24 am.
Šodien aprit nedēļa, kopš pēdējo reizi ēdu gaļu - no hotdoga nočiepts mazs desas gabaliņš. Patiesībā, ja to neskaita, tad nu jau kādas 3 nedēļas vai pat vairāk būs. Olas nav sanācis patērēt vairāk kā divus mēnešus, un šorīt konstatēju, ka arī sieram neesmu pieskārusies nedēļu. Mērces un krējumus nelietoju, un piena produktus tikai kefīrveidīgos.
Nē, es neesmu nekāds vegāns, un pat ne veģetārietis - man vnk negribas šos produktus. Bet tad, kad gribas - es ēdu visu. Lai gan, taisnību sakot, šitāds kopsavilkums mani pašu drusku izbrīna - jo ikdienā šo pat nepamana, jo gluži vienkārši nekas sev netiek liegts & tāpēc netrūkst.

Un jā, tā biju es, kas kādu laiciņu atpakaļ teica: "Nekad neticiet cilvēkam, kas neēd gaļu!"
Comments: Read 10 or Add Your Own.

Subject:hepī mūzik
Time:1:56 pm.
Liekam šito bildi iekšā -> http://www.1.fm/ un izvēlamies ReggaeTrade!!!
Comments: Read 7 or Add Your Own.

Subject:Kāpēc es neēdu pankūkas:
Time:3:46 pm.
Viena no drausmīgākajām smakām rodas, kad cep pankūkas, un tieši to šobrīd dara mani kaimiņi. Bweee!!! Pretīgi!
Comments: Read 5 or Add Your Own.

Subject:Pa īstam
Time:8:00 pm.
Tādās dienās kā šī gribas kaķi, suni vai vienalga ko dzīvu, ar ko varētu aprunāties un uzdot stulbus, retoriskus jautājumus, zinot, ka atbildes tāpat nesagaidīt.
Šādās dienās, kad esi tik prātīgs, cik vien iespējams - strādā, strādā un strādā, neizejot no savām 4ām sienām, pienāk kāds brīdis, kad kā ar āmuru pa galvu dabū & tu saproti - bāc! Bet es taču šodien neesmu redzējusi nevienu dzīvu būtni!! Neesmu runājusi & smaidījusi nevienam. Tāds tukšums iezogas sirdī, bet nākamajā mirklī jau mēģini sevi mierināt, ka tas tikai tā - vienu vakaru un tev jābūt stiprai, un tas tikai tāpēc, ka jāstrādā, un tāpēc, ka neviens tavu laimi nekals kā tikai tu pats, un ka pēc smaga darba vienmēr nāk eiforiska gandarījuma sajūta, ka man tas tik tiešām patīk, ka..ka..ka..
Un tomēr.. šādās dienās visvairāk pietrūkst vārdu, sejas un smaidu. Šādās dienās negribas dzīvot vienai, negribas būt vienai. Gribas samīļojienu. Tik vienkārši un cilvēcīgi.
Comments: Read 10 or Add Your Own.

Mana zeme. Debesis. Un elle.

View:User Info.
View:Friends.
View:Calendar.
View:Memories.
Missed some entries? Then simply jump to the previous day or the next day.