Mana zeme. Debesis. Un elle.
View:Personal Journal.
View:Friends.
View:Calendar.
Missed some entries? Then simply jump to the previous day or the next day.

Wednesday, October 1st, 2008

Time:11:06 am.
Dzīve ir bauda! It īpaši, ja brokastīs ir aromātiskā kafija, suši un vīnogas!
Comments: Read 9 or Add Your Own.

Subject:SPA veseļošanās kūre
Time:1:47 pm.
Tātad darām tā - uztaisam pirti vannas istabā, lienam iekšā karstajā ūdenī. matos - olīveļļas maska, uz sejas - sakē&rīsu maska, visur citur - melnās jūras dubļi, pēc laiciņa, kad viss "iedarbojies" & noskalots nost, pa virsu zieķējam medu un tad tādi saldi & lipīgi pasēžam vēl kādu brītiņu savā personiskajā pirtiņā. Rindas kārtībā tagad solārijs, un vakarā, kā jau ierasts - karstais viskijs ar medu. Pietiek ar divām dienām, lai cilvēks būtu uz pekām bez ķīmijas (citrosepts neskaitās).
Galvenais, lai galvā viss riktīgi. Es ticu, ka sevis palutināšana cilvēku veseļo daudz ātrāk kā zāles.
Comments: Read 14 or Add Your Own.

Subject:Briļļainā Lee
Time:4:15 pm.
Nav jau tā, ka man galīgi pie kājas būtu mana veselība - pie dakteriem staigāju kaut reizi gadā uz profilaktiskajām pārbaudēm (jā, esmu apzinīgāka par dažu citu), bet šitais pat mani satrieca.
Piektdien man būs gatavas brilles. Kreisajai acij -1.75, un tas ir nieka 1 gada laikā!! wtf?! Dabūju piezīmi, ka šitik strauji tikai bērniem redze pasliktinās, bet es tak vairs nav nekāds bērns! Toties otra acs ir ideāla, kas kaut drusku, bet spēj mierināt.
Iesākumā man jālieto brilles tikai pie datora un tālumā (pēdējais minētais man arī palīdzēja atklāt, ka kaut kas nav riktīgi, ja jau miglojās), ar laiku - pavisam iespējams, ka viena lēca tikai kreisajā acī.
Nu jā, neesmu jau diez ko oriģināla - rāmis sarkans un maciņš oranžs.

Vēl es izcēlos ar notecējuša termiņa bankas karti (būs jāiet uz banku pēc naudas!), labi ka maciņā bija sen un nepelnīti aizmirstā kredītkarte, citādi es to visu brilli varētu uz kādu laiciņu aizmirst.

Bet tā jau neko ārā - laiciņš fooorš & solārijā siiilts, un ne ar vienu depresīvu cilvēku šodien vēl neesmu saskrējusies, kas pats par sevi jau ir baigais bonuss.
Comments: Read 16 or Add Your Own.

Subject:maigi nesavienojamās lietas
Time:7:49 pm.
Tiko sapratu, kādas asociācijas man rodas no vārdu salikuma "maigas attiecības". Iedomājies skatu, kur saimnieks čuč, un kaķis ielec gultā un maigi ar savām ķepām bradājas pa aizmigušo cilvēku, klusi liekot katru ķepu, katru soli. Kkur pa netu vēl ceļoja bildes, ko kaķi dara, kamēr viņu saimnieki guļ; nu lūk, par cik abi gadījumi ir varen uzjautrinoši, tad tādu bildi liekam iekšā un nosaucam par "maigajām attiecībām".
Comments: Add Your Own.

Mana zeme. Debesis. Un elle.

View:User Info.
View:Friends.
View:Calendar.
View:Memories.
Missed some entries? Then simply jump to the previous day or the next day.