mizantropei наплевать

December 6th, 2006

12:23 am

Jebkurai informācijai šī žurnāla ietvaros ir gadījuma raksturs, tā tikpat labi varētu nebūt. Dzimusi mirkļa ugunī - bez jebkāda mērķa.

10:14 pm - иногда хотелось бы им в натуре разбить ебало

"Paverot skatienu uz saules pusi un mazliet samiedzot acis, šodien gaisā var redzēt mazas, mazas kristāla žiletītes, kas precīzi atbild uz jautājumu par asiņojošajām plaušām."


Sveiki, mani sauc Kārlis un man patīk orālais sekss ar tavu tēti. Jums taču arī dažreiz gribas būt patiesiem? Nu tā, no sirds.

11:23 pm - doties vajadzīgajā virzienā.

Man ļoti patīk turēt cilvēkus aiz rokas, tas tā, lai viņi zin, ka vilkt nekur es viņus nevilkšu, bet viņi nekritīs. Tas arī ir ļoti intīmi.

Grīdas nav, ir tikai griesti un sienas, bet būris paliek būris; viennīcas ieslodzījuma princips, kas pavedina domas, ievilinot tās mirdzošā telpā, kas pilna ar dažnedažādiem kostīmiem, ķēmu maskām un mirdzošu kosmētiku. Viss abstraktais ieņem savu patieso formu - manu veidolu, kas top spēcīgi jūtams kā ikrīta nožēlas kafija vai piena saldējums pirms diendusas, kas bagātīgi glazēts karamelēs un apkaisīts ar pistāciju skaidiņām.
Nožēla. Cik smieklīgs vārds! Žēlot - padzirdīt ar siltu pienu un sasegt segās. Kādu jaunu jēgu gan šai burvīgajai parādibai piešķir priedēklis 'no'? Nogriezt un izmest, lai kļūst žēl, bez tās acīmredzot nevar. Es nožēloju savu māti, jo es to (viņu) slepus mīlu, vēlāk es nožēloju visu naudu kādā tukšā krogā un kādu dienu es nožēlošu sevi, un tad vairs nebūs ko žēlot. Un nožēlot.
Powered by Sviesta Ciba