Trešdiena, 8. Mar 2006, 14:47

Ja man buutu jaataisa bizness, es nodarbotos ar cilveeku raksturiipashiibu maaksliigu komplekteeshanu.

Luudzu atkjekseejiet sheit visu, ko veelaties.

Paldies, par pasuutiijumu. Pārlasiet visu vēlreiz un parakstieties šeit apakšā. Jūsu pasūtījums tiks sakomplektēts 10 darbdienu laikaa.

Trešdiena, 8. Mar 2006, 15:27
[info]ns

es teiktu otrādi - ja tu varētu mākslīgi komplektēt, tad tu varētu uztaisīt biznesu...

Trešdiena, 8. Mar 2006, 15:39
[info]leda

nu, jaa, jaa.. bet nu galvenais tak bija doma.. nu kruta buutu, ja taa vareetu izdariities.. nebuutu jaanjem viss komplekts, bet vareetu izveeleeties tikai veelamos komponentus..
un taa, kaa tad nu iedz. skaits strauji augtu, jo katrs sev izveeleetos, to ko gribas, nevis to, kas pieejams - paareejie kapitaalistu cuukas vareetu saakt vaariities ar apdziivojamaas platiibas biznisu, ruupnieciibas un pateerinja prechu biznisu.. un kaa maaksliigajaa intelektaa plauktu arii taadu nolietojushos sakomplekteejumu izgaaztuves.. nu vienvaardsakot, manam biznesa plaanam nav vaajo pushu - visi laimiigi.. vieniigaa vaajaa puse ir taa, ka tas nav iespeejams.. bet taa chiki piki! ;)

Trešdiena, 8. Mar 2006, 15:43
[info]ns

vienīgā, milzīgā un plānu iznīcinošā puse ir tāda, ka tad automātiski zustu jebkāda tolerance pret otru cilvēku, kas nozīmētu, ka katrs varētu kontaktēties tikai ar vienu to otro izvelēto cilvēku. kas izslēdz arī kapitālistu cūku esamību, jo viņiem vajag darba spēku.

un bērni, piemēram? nu radītu viņi bērnus pēc savas patikšanas. tie nevienam nepatiktu. ko tad? nu labi - radītu katrs sev pa vienam mākslīgajam un dzīvotu atkal divatā? tas pieņemot, ka ir iespējams iestrādāt otrajā īpašību "es viņam patīku".

un kas notiek, kad tas radītais nepatīk vairāk? rada citu un iepriekšējo izmet ārā? un cik bieži tad?

manuprāt plānā principā nav pozitīvo pušu :)

Trešdiena, 8. Mar 2006, 15:57
[info]leda

visu noraidu!

kontakteeties, jaakontakteejas eniivej.. jo: 1) tas ir cilveeka dabaa, 2) vajag darbu, vajag naudu NAAKAS kontakteeties arii ar citiem.

par beerniem.. nu var jau tie beerni apnikt arii tagad..

kad nepatiik varaak.. tieshi taa - izmet aaraa, taisi naakamo.. nesaki, ka tas ir kaut kas savaadaaks un taads kaa tagad nebuutu..

Trešdiena, 8. Mar 2006, 16:02
[info]ns

bet tagad tu kontaktējies, jo spēj pārkāpt kaut kam pāri, paburkšķēt pie sevis, paplēst traukus - tad tev pat neienāks prātā to darīt, jo tas nebūs nepieciešams - tu taisīsi jaunu. saproti? tas vairs nebūs cilvēka dabā, jo tā mainīsies pilnībā un garantēti, izmainot tik zem līmeņa lietu kā cilvēkīpašību modificēšanu. tā ka nepiekrīti - tas nav iespējams un līdz ar to mani nesatrauc, bet ja tu šito mēģinātu ieviest dzīvē, tad es uztaisītu atentātu pret tevi :)

Trešdiena, 8. Mar 2006, 16:10
[info]leda

kamoon.. kam man vajag traukus pleest un nervus bojaat sev un citiem? bet nu tas taa privaatajaa sfeeraa..
Savukaart darbaa tak kapitaalisms uzspiediis savus noteikumus.. es tachu neuzmodificeeshu sev visu pasauli apkaart taadu kaa gribu..
Taapeec skaties kaa gribi atkal viss sanaak labi - miers maajaas un arii darbaa buushu sakariigaaka, jo nebuus jaadomaa, ka bljin vakar gjimenes skandaals bija un shodien atkal briest..

Trešdiena, 8. Mar 2006, 16:48
[info]ns

ai nu labi. tu esi pašlaik pārāk neracionāla :)

Trešdiena, 8. Mar 2006, 16:55
[info]leda

aj, nu atkal.. es esmu pat ljoti racionaala un esmu gatava tev pieraadiit visas manis iecereetaa biznesa pozitiivaas puses.. :))

Trešdiena, 8. Mar 2006, 17:35
[info]ns

kad tev būs atzinums no sociālo zinātņu un psihologu maģistriem vai vēlams doktoriem, ka nesekos sabiedrības katastrofa un bojāeja - tad es varbūt tev noticēšu :)

Trešdiena, 8. Mar 2006, 17:42
[info]piccolo

matriksā pirmajā tak bija joks par šito..

Trešdiena, 8. Mar 2006, 17:43
[info]ns

es takš neesmu ne vienu redzējis :)

Trešdiena, 8. Mar 2006, 17:13
[info]piccolo

interesanti, kas notiktu, ja tu uzmodificētu VISU sev. cik ilgi būtu tev labi.

Trešdiena, 8. Mar 2006, 16:18
[info]ud

čau, ko neskaipo? :)

Trešdiena, 8. Mar 2006, 16:30
[info]leda

esmu darbaa.. tu varbuut ar manu maajas kompi pa sho laiku ciitiigi apspriedies? :))