Ceturtdiena, 29. Sep 2005, 01:32
Peedeejais vakars sheit

Shampanietis, atvadas un runas bez nosleepumiem. Es nojautu, es nojautu, ka Vinja vareetu buut lezbiete, bet es negribu zinaat vairs ne vaarda vairaak. Paaraak sarezhgiitas visas intrigas un paaraak lokaalas. Labi zinaat, ka manis tur nekad iisti nebija un tagad nebuus veel vairaak.

Atvilknes un plaukti paliek aizvien tukshaaki - somas smagaakas. Kritiskaa robezha ir tuvu, bet ir vienalga. Shkjiet nekad nav bijis gruuti atvadiities no maznoziimiigaam lietaam uz neredzeeshanos. Man patiik mest aaraa visu, kas apgruutina.

Mani vecaaki ir CA. Sazvaniijaamies un viss ir labi.

Riit lidoju, bet veel tik daudz, kas shonakt jaaizdara.

Ceturtdiena, 29. Sep 2005, 11:46
[info]ns

būs interesani redzēt, vai tev būs vairāk mantu kā mia :)

Ceturtdiena, 29. Sep 2005, 15:23
[info]leda

es jau vedu arii mia's mantas. pieteicos vest, bet tagad paliek taa, ka saaku stresot vai pati saveejaas vareeshu atvest.. :/
un viena soma, kas arii mana, tagad celjo pa kaliforniju kopaa ar maniem vecaakiem! :) taa, ka pieljauju mums aptuveni vienaadi.. vedam max, cik aviokompaanijas atljauj.

Ceturtdiena, 29. Sep 2005, 15:24
[info]ns

cik sapratu, tad mia jau bija par daudz :)

Ceturtdiena, 29. Sep 2005, 15:46
[info]leda

aj, nezinu.. negribu pat iisti par to tagad domaat, bet nu vairaak kaa atljauts es neriskeeshu vest, jo nu nafig stresot: buus jaapiemaksaa - nebuus? un tad arii, taapeec, ka vienas apashbikses vairaak iekraameetas 100 naudinjas jaamaksaa.. tad es labaak kaut ko izmetu, jo zinu, ka nekaa no taa visa man fundamentaali dziivee nepietruuks.

Ceturtdiena, 29. Sep 2005, 15:52
[info]ns

nu tā ir pareizā attieksme :)