Svētdiena, 3. Jul 2005, 00:35
UV nefiltrs

Ja es tagad buutu maajaas, goda vaards ietu uz pliko cilveeku pludmali kaila sauljoties - tik ljoti man ir apnicis balts dibens un trijstuuriishi uz kruutiim. (Nee, uz solaariju es neeju, jo  nepatiik man sajusties kaa daarzenim mikroviljnju kraasnii.)

Eniivej, es tikai domaaju.. nu, cik taadas pludmales Lv ir? Divas? :)) Nevar sanaakt taa, ka noklaaj sedzinju, paskaties pa labi un tur opaa! koleegjis, kuru ikdienaa redzi stiivaa divpadsmitaas klases izlaiduma uzvalcinjaa, peekshnji pliku dibenu gozeejas saulee un lasa Pevezhinju*?

Un veel ah, manas bailes un sterotipi, bet izshtukoju, ka viena uz to pludmaliiti gan neietu.. kas zin, ka kaads trakais neuzlec virsuu un taa.

Labi, ko nu es te njemos.. nopleeshu ka cenu ziimes savam jaunajam peldzhukam un gatavojos riitdienas saules kjeerienam tepat piemaajas daarzinjaa..

                                                                                                                                                                                                      *FHMagaziins.

Svētdiena, 3. Jul 2005, 14:04
[info]ns

man gan traktorista iedegums un nesūdzos

Svētdiena, 3. Jul 2005, 14:59
[info]piccolo

same here ;)

Svētdiena, 3. Jul 2005, 15:08
[info]piccolo

tev tieshaam, tieshaam nebuutu nekaadu probleemu, ka katrs garaamgaajeejs tevi vareetu nopeetiit no galvas liidz kaajaam un starp taam?

Svētdiena, 3. Jul 2005, 15:15
[info]piccolo

es taa padomaaju un izdomaaju, ka man gan buutu probleemas tev ljaut to dariit. neapdziivotaa pludmalee ar garu zaali.. jaa, nekaadu probleemu, bet apdziivotaa.. nee, negribu.

kopsh kura laika tu esi tik "drosha" palikusi? :P

Svētdiena, 3. Jul 2005, 17:22
[info]leda

ah, TEV buutu probleemas ljaut man to dariit.. :)) bet, nesatraucies, esmu gana bailiiga taa, ka gan jau, ka njemtu tevi liidzi mani apsargaat, liidz ar to savus plaanus tik un taa ar tevi saskanjotu :)))
par neapdziivoto pludmali arii iedomaajos.. bet tad nav taa, ka netiishaam kaads uzskrien virsuu un dabuun trieku, jo nav gaidiijis, ka kaads saulee kails gozeesiess?
un..hmm.. varbuut peedeejo gadu dziivojot pilniigi organizeetaa un pa plauktinjiem sastuteetaa, garlaiciigaa videe gribaas kaut ko traku.

Svētdiena, 3. Jul 2005, 17:16
[info]leda

tevii paklausoties shkjiet, ka tur visi sanaakushi viens uz otru paluukoties..

Pirmdiena, 4. Jul 2005, 06:55
[info]graafs

nu tu jau zini ka visaadi juri arii tur gadaas

Otrdiena, 5. Jul 2005, 15:26
[info]leda

nu to, ka tu pliks vareetu skraidiit dajebkur, es zinu jau zinu :)) bet tieshi taapeec es no tevis nebaidos, jo tev ir tik daudz iespeeju buut arii visur citur, ka uztraapiit man virsuu.. ni, ni.. taa nevar buut! :))

Pirmdiena, 4. Jul 2005, 09:47
[info]raganiite

nu taa-mees pirms paris dienaam bijaam(kaa mums gaaja-vari palasiities nedaudz kkaadaa ieprieksheejaa mana postaa).bija baigi sveetiigi un ieshu veel :)pludmale bija kalngalee(taa schiet),tur,aiz vecaakjiem.

Otrdiena, 5. Jul 2005, 15:29
[info]leda

hmm.. izlasiiju.. feiniii! bet nu baac.. trakums, ka tieshaam kaads maacaas virsuu.. man jau ir sajuuta, ka es gribu viena kaut kur taalumaa no visiem sauljoties un dzert aukstu sulu neviena netrauceeta.. jo pat iedomaaties nevaru, kaa ir iespeejams ar kaadu runaaties kailai esot.. kaut vai tikai, ja jaatshuj..
un tas lezbieshu triks nav taa, ka ievelk veel vairaak.. vismaz man ar sho ir negatiiva pieredze. :))