Otrdiena, 28. Jun 2005, 13:08
Kaarteejaa rosiiba uznaakusi..

Tikko no pasta. Nopirku lielo mega kasti, kuraa sastuukjeet uz maajaam suutaamo staffu. Veel jau meenesis + bik laika (njemot veeraa, ka ar kugji lietas suutaas 4 nedeeljas), bet kaut kaa sagribeejaas te parosiities, lai lietas biidaas uz priekshu, sasodiits! :)
Aj, nu gribaas man maajaas, gribaas.. kaa kaut kas teica: "Man jau shkjiet, ka tev no pirmaas dienas ir maajaas gribeejies".. un, ja taa padomaa - tad, jaa.. taa arii ir. Un ne jau, ka te drausmiigi suudiigi, bet Vinjsh ir LV un nav iisti atmosfeers sheit un pat negribaas mekleet.
Vispaar.. es taa saaku domaat.. taa ir, ka suns ir tajaa, ka es nepiestraadaaju pie atmosfeera.. jo dariit te ir ko.. taapeec varbuut kaut kaut dzivee jaameegjina Shis atraut no potenciaalaa Santucha (iekjikjinu par sho) un jaadodas dziivee atkal.

Otrdiena, 28. Jun 2005, 21:59
[info]piccolo

ko tev negribaas mekleet? :P

ps - Santuks piekrita maniem noteikumiem.

Trešdiena, 29. Jun 2005, 02:33
[info]leda

asomotofeeru, dumjais! :P

mm.. tad tas taa kaa, ka juus tagad kopaa?? vispaar shis prasaas peec paskaidrojoshaa meila, jo sazvaniit tevi nevaru :P baac, nee, nu vispaar.. kursh gulj jau pustrijos naktii?? :PP :))

Trešdiena, 29. Jun 2005, 10:15
[info]ns

ja tu tiešām esi gribējusi mājās no pirmās dienas (tas, protams, tā nosacīti, bet tomēr apzināti kaut kādā mērā), tad atmosfēru radīt nemaz īsti nav iespējams, manuprāt. savukārt, ja negribēsi to mājās braukšnu un dabūsi atmosfēru, tad... nu tad es tev varu detaļās izstāstīt visādas lietas