Pirmdiena, 9. Maijs 2005, 16:39
..telefonsaruna

peec chetru meeneshu ilgas pauzes beidzot izdevaas sazvaniit vecaakus. kaut kaa biju iedomaajusies, ka vinjiem mani dzirdeet buus taads pats prieks kaa man vinjus.

peec 20 minuushu sarunas sapratu, ka veel 5 minuutes un es vienkaarshi saakshu kliegt uz vinjiem vai labaakajaa gadiijumaa nometiishu klausuli. tagad ir sajuuta, ka vieniigais par ko parunaajaam ir mana abnormaalaa pienjemshanaas svaraa, nieciiigaa alga, ko te sanjemu, vinju shaubas par manas anglju valodas progresu, kritika par maniem maaciibu plaaniem un kaa jau parasti neiztruukstosha bij sarunas dalja, kuraa tiek izteiktas vaaji sleeptas nicinoshas pieziimes par maniem.. njaa.. draugiem.. lai buutu, ka taa.

smalki, juutos kaa 16 gadiigs tiinis, kursh vecaakiem dara kaunu.

secinaajums?.. es pat nezinu, vienkaarshi truukst vaardu, lai kaut ko komenteetu.

Otrdiena, 10. Maijs 2005, 09:03
[info]cane

Nenjem galvaa. Visiem tachu liekas, ka vinjiem no malas labaak redzams, kaa citiem buutu pareizi riikoties.

Trešdiena, 11. Maijs 2005, 17:43
[info]leda

aj, nu bet shis bija bishkjiit pa traku.. taa, ka vispaar nekaa(!) pozitiiva.. un man pat ir sajuuta, ka vinji nemaz nejuutas man baigi sabrukushi virsuu.. taa, ka nu normaali papljaapaajaam.. es nezinu.. varbuut man ir iesaajies kaut kaads amerikaanisms, bet nu sho man ir gruuti saprast.. taa vietaa, lai uzmundrinaatu, ka driiz jau maajas, viss labi, gaidam, skumstam (ok, es paarspiileeju) bla bla blaa, vinji mani iegruzii veel vairaak.. nee, nu paldies par to pashu. un, jaa.. censhos jau censhos nenjemt galvaa.. bet nu ir gan man paarsteigums par taadu sarunas paveersienu. :/

Otrdiena, 10. Maijs 2005, 10:55
[info]kicii

:(( mani tas noteikti looti apbedinaatu!!!

Bet tu turies, tev jau labaak zinaams kaa viss ir patiesiibaa!!! :))

Trešdiena, 11. Maijs 2005, 17:45
[info]leda

patiesiibaa man driiz buus 23 un maniem vecaakiem nevajadzeetu ar mani runaat kaa ar kaut kaadu siiku skolas skukji.

varbuut stulbi, bet zinot visas saiknes un taa.. kaut kaa paturam sho starp mums, ok?

Piektdiena, 13. Maijs 2005, 12:25
[info]kicii

protams!!! par to nesatraucies, nevienam ne vaarda!!! :)) pie manis kaa seifaa! :))

Otrdiena, 10. Maijs 2005, 14:26
[info]ns

ir grūti atrast cilvēkus, kuri ar saviem vecākiem spētu bez ekscesiem sarunāties ilgāk kā pāris stundas menesī :)

Trešdiena, 11. Maijs 2005, 17:47
[info]leda

varbuut, bet liidz shim man taa, ka daudz maz viss bija ok... es dziivojos savu dziivi vinji saveejo un, kad sastapaamies (sarunaas, jo es jau veel pie shiem dziivoju) td viss bija daudz maz ok... eniivej.. shit happens, es tik ceru, ka nu buus kaadam laikam gana izlaadeejushies un taa, ka atslaabushi.

Trešdiena, 11. Maijs 2005, 17:57
[info]ns

nu tad viņi varbūt paspēja savu indīti mazās devās, bet bieži iztērēt:)

Trešdiena, 11. Maijs 2005, 18:10
[info]leda

njaa.. taa tieshaam saak izskatiities..

Trešdiena, 11. Maijs 2005, 18:13
[info]ns

tā ir. es to izjūtu arī tad, kad esmu pablandījies vairākas dienas pa pasauli apkārt - kaut kas vienmēr ir sakrājies:) turklāt ne vienmēr pret mani, bet tā - uz kādu kolēģi vai vēl kaut ko..

Trešdiena, 11. Maijs 2005, 18:18
[info]leda

es tik par visu shito domaajot tagad saaku shtukot.. nav tak obligaati taa, ka beerni vecaaku atspulgs, ne?.. nu tu zini visas taas basnjas par aaboliem, kas taalu nekriit utt...

Trešdiena, 11. Maijs 2005, 18:21
[info]ns

man viedoklis ir tāds pats kā par bērnu nama bērniem. tb vai nu tā, vai tieši pretēji, bet ne par vidu. respektīvi - vai nu tāds pats kā vecāki, vai tieši pretējs un vai nu sliktais tēls no bērnu nama (stereotipiskais) vai pilnīgi pretēji - labāks, kā jebkurš siltā ģimenītē lolots... kaut kā tā.

Trešdiena, 11. Maijs 2005, 18:34
[info]leda

ja, nu par shito es taa, ka iisti nepiekriitu.. nez.. var buut, ka esmu kaut kaads iznjeemums.. bet ne nu es baigi labaaka, ne sliktaaka kaa mani vecaaki.. tikai kaut kaadi uzvediibas modelji gan man shkjiet man ieaudzinaati un citreiz es atjeedzos, ka riikojos peec kaut kaadaam noskatiitaam situaacijaam...

Trešdiena, 11. Maijs 2005, 18:37
[info]ns

man liekas, ka tu mani pārprati:) es neteicu, ka sanāk labāks vai sliktāks kā vecāki. es teicu - vai nu tāds pats (jo ir ieaudzināti modeļi, noskatīts vis kaut kas utt.) vai pilnīgi pretējs (jo viss ieaudzinātais ir mācīts ar nepareizu pieeju vai vēl kaut kā).

Trešdiena, 11. Maijs 2005, 18:43
[info]leda

taatad.. es taa, kaa vairaak uz to aabola no koka taalu nekrishanas teoriju pavelku..
bet tas taa diezgan shausmiigi man peekshnji saak shkjist. nee, nu ir lietas, kas ok, bet taa gruziishana.. nav labi, nav..

Trešdiena, 11. Maijs 2005, 18:47
[info]ns

nu bet kā tu iedomājies uzaugt savādāka, ja no bērnu dienām esi saktījusies uz savu būtībā etalonu?