11 Oktobris 2008 @ 16:39
!!!  
Gribu spēlēt galda RPG.
 
 
( Post a new comment )
aivars_liepa[info]aivars_liepa on 11. Oktobris 2008 - 17:30
Zini, es jau kādu laiku meklēju vienu spēlētāju "Jūrasmalas" kampaņai, kopš Kikī izstājās, jo šogad beidz skolu... Ja tā vēlme spēlēt ir nopietna, un D&D 3.5 neatbaida, dod ziņu.
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
Eiše[info]lea on 11. Oktobris 2008 - 17:35
Vai sesijas notiek nedēļas nogalēs?
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
aivars_liepa[info]aivars_liepa on 11. Oktobris 2008 - 17:46
Parasti jā. aoptuveni riezi mēnesī;.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
Eiše[info]lea on 11. Oktobris 2008 - 17:59
Tad interese tā kā ir. Pašlaik tieši rokos cauri 3.5 spēlētāja rokasgrāmatai.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
aivars_liepa[info]aivars_liepa on 13. Oktobris 2008 - 05:22
Ir doma šai svētdienā salasīties partijai kopā. Kārtīgas spēles nebūs, bet būs levelošanās un pie viena iepazīšanās ar spēlētājiem un pasauli. Varēsim sabīdīt lietas par tavu personāžu, jo ir variants pārņemt Ki-kī priesterieni, vai veidot pašai savu tēlu. (hint) Grupā iztrūkst personāžs ar dziedināšanas spējām.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
Eiše[info]lea on 13. Oktobris 2008 - 15:02
Ha, mani atkal par dakteri/hīleri pataisa. Kaut gan tas un reindžers parasti ir vienīgās lomas, ko man tiešām tīk spēlēt.

Svētdiena ir okei, uz nedēļas beigām būtu forši konkrētāku infu saņemt.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
aivars_liepa[info]aivars_liepa on 13. Oktobris 2008 - 16:52
Pārtijā jau ir viens rendžers, un priesteriene palikās bez spēlētāja, bet ja tevi interesē kas cits, varam apspriesties. Teorētiski var spēlēt jebko, bet partijai noderīgāks būtu personāžs ar dziednieka spējām - priesteris, druīds, kaut vai bards. Pat paladins, jo pārtijs pamatā ir labie. Nosacīti. vienu savu ienaidnieku viņi pēc nožmiegšanas pliku izģērba un pameta pilsētas centrā. :P tiesa, tas NPC pamanījās nožmiegt 4 pārtija biedrus dažādos laikos... Priesteriene ir jau gatavs personāžs, ar savu vēsturi un leģendu un aliansēm.

Personāžu gatavo ar Point-buy, 32 punkti. Jaunam personāžam levels būtu party_average-1 = 11tais. Levelojoties var celt arī prestižklases, ja pirms tam pamatklasēs izpilda nosacījumus. Pieļauts PHB, DMG, Complete sērijas. Theurges jebkurā veidā nepastāv. sīkāk - pēc vienošanās.

Rases - elfu nav. Puselfu līdz ar to arī. Toties orki un hobgoblini ir izcīnījuši sev civilizētu rasu statusu, kas neizslēdz viņu iedzimto noslieci uz ļaunu dabu. Var spēlet. Pārējie goblinoīdi gan nav tik priviliģēti. No mežonīgajām ciltīm ir vēl ķirzakcilvēki, krupjcilvēki - bullywigs, čūskcilvēki (special cases, pēc vienošanās). Var dabūt vēl šo to eksotiskāku, kaķu-cilvēku, vai lidvāver-jenotveidīgo, piemēram. Bet jārēķinās, ka homocentrisms ir valdošā lieta, ja būsi ne-humanoīda pārstāve, sagaidi attiecīgu apiešanos.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
Eiše[info]lea on 13. Oktobris 2008 - 17:36
Nē, man nav nekādu problēmu spēlēt tēlu ar hīlera spējām un pat nozīmi un pie tam cilvēku. Es labprāt svētdien uzmestu acis priesterienes tēlam, pirms tam autobusā pamēģinot uzskribelēt kādu druīdi vai bardu alternatīvai.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
aivars_liepa[info]aivars_liepa on 14. Oktobris 2008 - 13:25
Personāža lapu pati izdrukāsi? :)

Kā pie manis nokļūt, pavaicā man caur draugiem.lv , pie viena pievienošu spēles dalībnieku diskusiju grupai.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)