lavendera -

> Recent Entries
> Archive
> Friends
> User Info

Links
patiesi
ģeodati
britu komēdijas
grāmatas
spāņu podkāsti
popadancevs
naktsmājas
latv. filmas
stereo
lidojumi
podkāsti
mājas
anglene
putnu balsis
dzīvokļu cena
grāmatas gen
aum
workaway
smadzenes
Antons
poliglots
psihe 1
psihe 2
coursera
stupidfox
cariatura.ru
banksijs

March 15th, 2023


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
08:24 pm
Open AI uzskata, ka es esmu baigā ūdenssportiste...

20 dienu ceļojuma plāns pa Brazīliju

1.diena: Pērnavasas:

No Pērnavasas, viena no populārākajām Brazīlijas pilsētām, apskatiet slaveno Copacabana pludmali, lai sajustu Rio dežaneiro smaržu un izbaudītu izklaidi. Vakarā ejiet uz blakus esošo Lapa rajonu, lai apmeklētu kādu no populāriem bāriem un naktsklubiem.

2.diena: Rio dežaneiro:

Izbaudiet dienu, lai apskatītu slaveno Rio dežaneiro. Apmeklējiet Corcovado kalnu, lai redzētu slaveno Kristus statuju, un pēc tam dodieties uz Pāvilas laukumu, lai apskatītu slaveno Pasaules brālību statuju. Vakarā, izmēģiniet vietējo virtuvi un apmeklējiet vienu no daudzajiem bāriem un naktsklubiem, kas atrodas lapa rajonā.

3.diena: Iguazu ūdenskritumi:

Dodieties uz Iguazu ūdenskritumiem Brazīlijas-Argentīnas robežās. Šie ūdenskritumi ir viens no lielākajiem un skaistākajiem pasaulē. Turiet ūdenī, lai saņemtu visu skaistumu, un ejiet uz kādu no tropu parkiem, kuros atrodas daudz dažādu tropu dzīvnieku.

4.diena: Florianópolis:

No Iguazu ūdenskritumiem, dodieties uz Florianópolis salu, kas atrodas austrumu Brazīlijas krastos. Šajā populārā kūrorta pilsētā atrodas daudzas tropiskas pludmales, kas ir lieliskas ūdenssporta veikšanai. Apgūstiet vietējās tradīcijas un izbaudiet kādu no vietējiem kūrortiem.

5.diena: Bahija:

Izbaudiet dienu slavenajā Bahijas pilsētā. Apmeklējiet vietējos tirdziņus un nopirkt dažas vietējās rotaļlietas, ejiet uz kādu no slavenajiem pludmalēm, lai izbaudītu lielisku sauli un ūdeni.

6.diena: Brasilija:

Nākamajā dienā dodieties uz Brazīlijas galvaspilsētu Brasiliju. Apskatiet slaveno Juscelino Kubitschek tiltu, kas savieno abas pilsētas puses. Apmeklējiet vietējos tirdziņus un izmēģiniet vietējos brazīliešu ēdienus.

7.diena: Pārnēsieties uz Manaus:

Šodien, pārnēsieties uz Manaus, kas atrodas Amazonas ielejā. Apmeklējiet vietējos tirdziņus un iepazīstieties ar amazoņu kultūru. Apskatiet slavenos Amazonas ūdenskritumus un izbaudiet dažus no vietējiem ūdenssporta veidiem.

8.diena: Pērnēsieties uz Belem:

Šodien, pārnēsieties uz Belem, galvaspilsētu Amazonas ielejā. Šeit atradīsiet lielisku dabu, lieliskus pludmales un tropisko klimatu. Apmeklējiet vietējos tirdziņus un izmēģiniet vietējos ēdienus.

9.diena: Pērnēsieties uz Salavenu:

Šodien, pārnēsieties uz Salavenu, lai izbaudītu neparastu kultūru un mieru. Apskatiet slaveno Salavenu laukumu un vietējos tirdziņus. Apmeklējiet vietējos bārus un naktsklubus, lai izmēģinātu vietējos dzērienus.

10.diena: Pērnēsieties uz Porto Alegre:

Šodien, pārnēsieties uz Porto Alegre, Brazīlijas dienvidrietumu daļā. Šeit atrodas lieliskas pludmales un eksotiska vietējā māksla. Apmeklējiet vietējos tirdziņus un izmēģiniet vietējos ēdienus.

11.diena: Pērnēsieties uz Sanpaulu:

Šodien, pārnēsieties uz Sanpaulu, Brazīlijas lielāko pilsētu. Apmeklējiet slaveno Sanpaulu laukumu, kas ir populāra tūristu iecienīta vieta. Izbaudiet vietējās tradīcijas un izmēģiniet vietējos ēdienus.

12.diena: Pērnēsieties uz Curitiba:

Šodien, pārnēsieties uz Curitiba, vienu no Brazīlijas skaistākajām pilsētām. Apmeklējiet vietējos tirdziņus un izbaudiet vietējās tradīcijas. Apskatiet slavenos Curitiba laukumus un vietējos parkus.

13.diena: Pērnēsieties uz Paraibu:

Šodien, pārnēsieties uz Paraiba, lai izbaudītu vēl vienu Brazīlijas skaisto pilsētu. Izbaudiet vietējo virtuvi un apmeklējiet slaveno Paraiba laukumu. Apskatiet vietējos parkus un izmēģiniet dažus no vietējiem ūdenssporta veidiem.

14.diena: Pērnēsieties uz Salvadoru:

Šodien, pārnēsieties uz Salvadoru, seno Brazīlijas galvaspilsētu. Apmeklējiet vietējos tirdziņus un izbaudiet vietējo virtuvi. Apskatiet slaveno Salvadoras laukumu un izmēģiniet dažus vietējos ūdenssporta veidus.

15.diena: Pērnēsieties uz Fortalezu:

Šodien, pārnēsieties uz Fortalezu, vienu no Brazīlijas populārākajām pilsētām. Apmeklējiet vietējos tirdziņus un izmēģiniet vietējos ēdienus. Apskatiet slaveno Fortaleza laukumu un izmēģiniet dažas no vietējām sporta veidām.

16.diena: Pērnēsieties uz Recife:

Šodien, pārnēsieties uz Recife, vienu no Brazīlijas galvenajām ostām. Apmeklējiet vietējos tirdziņus un izbaudiet vietējo virtuvi. Apskatiet slaveno Recife laukumu un izmēģiniet dažus vietējos ūdenssporta veidus.

17.diena: Pērnēsieties uz Natalu:

Šodien, pārnēsieties uz Natalu, vienu no Brazīlijas skaistākajām pilsētām. Apmeklējiet vietējos tirdziņus un izmēģiniet vietējos ēdienus. Apskatiet slavenos Natalas laukumus un izmēģiniet dažus vietējos ūdenssporta veidus.

18.diena: Pērnēsieties uz Olinda:

Šodien, pārnēsieties uz Olinda, vienu no Brazīlijas senākajām pilsētām. Apmeklējiet slaveno Olinda laukumu un izbaudiet vietējo virtuvi. Apskatiet vietējos parkus un izmēģiniet vietējos ūdenssporta veidus.

19.diena: Pērnēsieties uz Maceio:

Šodien, pārnēsieties uz Maceio, vienu no Brazīlijas populārākajām pilsētām. Apmeklējiet slaveno Maceio laukumu un izmēģiniet dažas no vietējām sporta veidām. Apskatiet vietējos parkus un izmēģiniet vietējos ūdenssporta veidus.

20.diena: Pērnēsieties uz Pērnavasas:

No Maceio, pārnēsieties atpakaļ uz Pērnavasas, lai noslēgtu savu 20 dienu ceļojumu pa Brazīliju. Izbaudiet pēdējo dienu, lai izmēģinātu vēl vairāk vietējo ēdienu, apmeklētu vairāk vietējo tirdziņu un izmēģinātu vēl dažus vietējos ūdenssporta veidus.

(1 ir | apliecini to, ka esi)

Comments:


[User Picture]
From:[info]nova
Date:March 15th, 2023 - 09:20 pm
(Link)
:DDDDDD

> Go to Top
Sviesta Ciba