lavendera -

> Recent Entries
> Archive
> Friends
> User Info

Links
patiesi
ģeodati
britu komēdijas
grāmatas
spāņu podkāsti
popadancevs
naktsmājas
latv. filmas
stereo
lidojumi
podkāsti
mājas
anglene
putnu balsis
dzīvokļu cena
grāmatas gen
aum
workaway
smadzenes
Antons
poliglots
psihe 1
psihe 2
coursera
stupidfox
cariatura.ru
banksijs

November 15th, 2017


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
02:11 pm
Es pēdējā laikā rakstu gandrīz tikai par iepirkšanos un gramatiku. Nekas pārsteidzošs, ir taču cibiņi, kas raksta pamatā par Latvijas briesmīgajiem laikapstākļiem. Tas viss aizvien vairāk sāk atgādināt smalkas sarunas smalkā pieņemšanā (etiķete paredz nerunāt par slimībām, naudu, reliģiju un partejisko piederību).

Par ikdienišķo: kopš darbavietas virtuvē vienīgā sildīšanas opcija ir mikroviļņu krāsns un plīts koptelpas stūrī bez tvaiku/smaku nosūcēja, ar siltām pusdienām ir mazliet sarežģīti. Šodien ierados ar kazas gaļas zupu termosā. Tējas termosā. Apdomāju zupas termosa iegādi. No plastmasas ēdientermosa tā tek laukā - tādi plastmasas bunduļi ir domāti tikai turēšanai uz galda vai arī samērā sausu ēdienu pārvadāšanai. Vai saldējuma ņemšanai līdzi vasaras piknikā.
Vai par klepu: trešo nedēļu ieilgušais kāss ļoti strauji sāka rimties ne no sīrupiem, ne plāksteriem, bet tieši no Tereško Bronhu tējas. Bet no visām tējām vislabāk man šobrīd patīk no pēdējās apmeklētās musulmaņu valsts atvestā zilo puķīšu tēja, varēju to nopirkt vairāk... Būs jāpasūta internetā :) Internetā var atrast visu ko, galvenais nenokavēt to īstā brīdī pagrābt.
Vai par grāmatām: "Ulsiks" un "Ārprātija piedzīvojumi" ir pēdējā laika jaukākais lasītais no latviešu literatūras. Savukārt skandināvu kriminālromāni ir tik dažādā kvalitātē, ka īsti nezini, vai konfekti dabūsi, vai kakā iekāpsi. Un, ja nepieraksti, kuri bija tie labie, tad pēc tam nākamībā atcerēties pareizo autoru ir diezgan neiespējami.

(2 ir | apliecini to, ka esi)

Comments:


[User Picture]
From:[info]nova
Date:November 15th, 2017 - 03:17 pm
(Link)
Man tie skandināvu krimiķi tā pierieba, ka draudzene,kas mani apgādā ar literatūru,tā arī pateicu - tuvākā gada laikā man neko tādu nepiedāvāt.
[User Picture]
From:[info]lavendera
Date:November 15th, 2017 - 03:29 pm
(Link)
Lielāko daļu es pašķirstu un nobāžu kopusplauktā (pēdējā grāmatā vispār sižeta līnijā gluži nesaistīti ne ar ko bija iepīts, ka "sliktie un dumjie" ir pret imigrāciju, bet labais varonis - par). Bet viens autors man šogad tīri labi patika. Vai tik viņš nebija dānis...

> Go to Top
Sviesta Ciba