lavendera -

> Recent Entries
> Archive
> Friends
> User Info

Links
patiesi
ģeodati
britu komēdijas
grāmatas
spāņu podkāsti
popadancevs
naktsmājas
latv. filmas
stereo
lidojumi
podkāsti
mājas
anglene
putnu balsis
dzīvokļu cena
grāmatas gen
aum
workaway
smadzenes
Antons
poliglots
psihe 1
psihe 2
coursera
stupidfox
cariatura.ru
banksijs

September 19th, 2017


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
11:03 am
Un vēl mani vakar pārsteidza kāpņutelpas jaunās durvis: par laimi, ne tikai ar čipu, bet arī ar kodu - nebūs kā Vi ciemiņiem vienīgā iekšātikšana, iepriekš zvanot pa telefonu, un teju bezizejas situācija, ja aizejot telefons aizmirsies tai dzīvoklī. Bet! "Atslēgas varēsiet saņemt rīt pl.18 pirmajā stāvā."
Ha, svītrojam visus savus dzīves plānus un traucamies pēc atslēgām (un samaksāt. Manuprāt, tie, kas nesamaksās par jaunajām durvīm (par kuru ieviešanu nemaz nebija parakstījušies), nesaņems savus ieejas kodus un varēs turpmāk stāvēt ārā, kamēr kāds maksājušais ielaidīs :))
Jebkurā gadījumā pēc domofona klausules nejūtu it nekādu vajadzību. (Lai gan durvju ielicējfirma draud, ka vēlāk klausule būšot divreiz dārgāka, pērciet uzreiz.)

Vispār mums tur kaudzēm pārmaiņu. Piemēram, piemājas stāvvietā un uz mājas piebraucamceļa būs "aizliegts apstāties un stāvēt bez RNP atļaujas", "atļauju var saņemt dzīvokļa īpašnieks, ierodoties birojā ar personu apliecinošu dokumentu".
Es patiesi gribētu redzēt, kā dzīvokļa īpašniece trauksies šurp no Zviedrijas ar pasi zobos, lai izgādātu manam brālim atļauju pievest man lauku labumus pie kāpņutelpas durvīm vai arī kādam manam spēļu biedram vai mīļākajam atstāt mašīnu pie mājas uz ciemošanās laiku. Grr!!!

Lai saņemtu čipa atslēgu, acīmredzot nav nepieciešams dzīvokļa īpašnieks. Iedos jebkuram, kas samaksās par durvīm.

(2 ir | apliecini to, ka esi)

Comments:


[User Picture]
From:[info]fleur
Date:September 19th, 2017 - 01:38 pm
(Link)
Nu īpašniece nav jūs pilnvarojusi?
[User Picture]
From:[info]lavendera
Date:September 19th, 2017 - 01:42 pm
(Link)
Nē, mums vispār līdz šim īpašniece bija Rēzeknē, bet pirms kāda gada pārrakstījusi uz meitas vārda, un tā jau Latvijā vispār nerādās. Nav nekādu pilnvaru, esmu tikai deklarējusies.

> Go to Top
Sviesta Ciba