lavendera - pierakstām...

> Recent Entries
> Archive
> Friends
> User Info

Links
patiesi
ģeodati
britu komēdijas
grāmatas
spāņu podkāsti
popadancevs
naktsmājas
latv. filmas
stereo
lidojumi
podkāsti
mājas
anglene
putnu balsis
dzīvokļu cena
grāmatas gen
aum
workaway
smadzenes
Antons
poliglots
psihe 1
psihe 2
coursera
stupidfox
cariatura.ru
banksijs

November 17th, 2016


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
02:05 pm - pierakstām...
tuvāko 2 gadu laikā

Putins izraisīs neskaidru militarizētu krīzi, izmantojot starpniekus, iespējams, tas notiks tuvāko divu gadu laikā. Iespējams, krievvalodīgie latvieši vai igauņi sāks nemierus, protestējot par savām tiesībām, apgalvojot, ka tiek vajāti, un lūgs «starptautisko aizsardzību». [c]Parādīsies aizdomīgi labi bruņota un labi apmācīta «Baltijas krievu atbrīvošanas Tautas Fronte». [/c]Dažas augsta profila slepkavības un spridzināšanas Baltiju novedīs uz pilsoņu kara robežas. Var sākt izpausties nemiernieku aktivitātes.

Krievija bloķēs visas Apvienoto Nāciju Organizācijas Drošības padomes rezolūcijas, bet piedāvās savus vienpusējos miera uzturēšanas spēku pakalpojumus. Sanāks Ziemeļatlantijas padome. Polija vadīs mēģinājumus iedarbināt līguma 5. pantu, atzīstot Krievijas uzbrukumu Baltijai. Vācieši un franči nikni pretosies. Visi sāks skatīties uz Amerikas Savienotajām Valstīm, lai redzētu, kurā virzienā sliecas alianses līderis.

Ja alianse 5. pantu neiedarbinās, NATO savstarpējās drošības garantijas funkcionāli zaudēs jēgu. Neviens alianses loceklis vairs neuzticēsies NATO līgumam, lai garantētu sev aizsardzību pret Krieviju nākotnē. Ģeopolitikas ziņā pasaules pulkstenis atgriezīsies 1939. gadā. Dažas Austrumeiropas valstis var izvēlēties sadarboties ar Krieviju. Citas, sākot ar Poliju, sāks apbruņoties līdz pat zobiem. Tiks realizēts Putina sapnis par sagrautu Rietumvalstu sadarbību un viņam atklātu darbības lauku Eiropā.

Bet, ja alianse tomēr 5. pantu iedarbinās, tas būs līdzvērtīgs lēmums kara pieteikšanai pret Krieviju.

šito vērts nosūtīt arī dear future me

(2 ir | apliecini to, ka esi)

Comments:


[User Picture]
From:[info]iokaste
Date:November 17th, 2016 - 03:01 pm
(Link)
Krievvalodīgie latvieši ir pāris tūkstoši. Tu laikam domāji civilokupantus, kas sevi sauc par krieviem un lepojas ar to pie okupācijas pieminekļa.
[User Picture]
From:[info]lavendera
Date:November 17th, 2016 - 05:15 pm
(Link)
Tulkotājas princips ir visus Latvijā dzīvojošos saukt par latviešiem. Ja oriģināls tiktu pārtulkots pilnībā, viņai būtu aiz šiem vārdiem jāraksta: "ceturtdaļa no latviešiem ir etniskie krievi".

> Go to Top
Sviesta Ciba