lavendera - Post a comment

> Recent Entries
> Archive
> Friends
> User Info

Links
patiesi
ģeodati
britu komēdijas
grāmatas
spāņu podkāsti
popadancevs
naktsmājas
latv. filmas
stereo
lidojumi
podkāsti
mājas
anglene
putnu balsis
dzīvokļu cena
grāmatas gen
aum
workaway
smadzenes
Antons
poliglots
psihe 1
psihe 2
coursera
stupidfox
cariatura.ru
banksijs

October 23rd, 2015


[info]lavendera11:08 am - Viedoklis
http://www.aprinkis.lv/sabiedriba/dzive-un-ticiba/item/27583-viedoklis-nelaist-seit-nevienu-%E2%80%93-tas-ir-vienigais-cels?utm_source=draugiem.lv&utm_medium=say&utm_campaign=post_1494485190

Šorīt uz darbu braucot, uzliku austiņās Mišela Tomasa arābu valodas kursa pirmo CD. Nee. Neiepatikās. Labāk tad atsākt pašaizsardzības kursus.
Tiesa, Mišela Tomasa franču valodas audio man ir atstājuši labu bāzīti pamatlietu saprašanai. No šī rīta aptuveni skaidrs, ka tēja arābiski ir čei, sieviešu dzimte no vīriešu atšķiras ar galotni a, "auzas" ir kaut kas tipa "vai tu vēlies", "ena" - es esmu ... bet mācīties negribas, nee. Un pastulbi liekas katrā valodā apgūt standartu "es gribu sviestmaizi, gribu omleti, gribu kolu" - a kur paliek, piemēram, "dodiet man, lūdzu, simt gramu ceptu skorpionu"? (nē, nu protams, loģiski padomājot, klāt būtu jāpiemācās tikai vārds "skorpionu")

Negrib kāda ar mani doties ekskursijā uz Emirātiem? (Divatā viesnīcas istaba lētāka.) Varēs paskatīties, kā arābi braukā apzeltītās mašīnās ar sašpricētiem lauvām un gepardiem blakus :)

Read Comments

Reply


From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.

> Go to Top
Sviesta Ciba