|
October 17th, 2013
10:00 am Biju uz vakariņām tumsā. Secinājumi ir šādi: Biežāk vajadzētu ēst aizvērtām acīm, īpaši labi būtu, ja to ēdienu kāds pasniegtu jau uzservētu... Pirmkārt, kamēr ar dakšiņu un nazīti sačamdi visu to, kas šķīvī, tikmēr mutē esošo sakošļā gastroenterologu un dietologu ieteikto skaitu reižu. Nekāda rīšana - žvīkš, žvākš un vēderā - nav iespējama. Otrkārt, atklājas, ka lērums ikdienā ierastu lietu man patiesībā nemaz negaršo, bet šim faktam ar atvērtām acīm nemaz ar nepievēršu uzmanību. Piemēram, man ne visai garšo cepti kartupeļi. Biezpienu spēju atšķirt no citām substancēm tikai pēc faktūras. Smilšu mīkla manispēc vispār varētu nebūt izgudrota. Toties izrādās, ka liela vērtība ir dažnedažādām mērcēm! Citādi tādu garlaicību kā vistas fileja vairāk kā vienu reizi mēnesī ēst nevarētu. Mēle kļūst ļoti jutīga uz visām konsistencēm :) Jā, un nakts redzamības brilles rullē!
|
Comments:
Paskatījos, ka Ambiente šāds pakalpojums maksā 50Ls vienam cilvēkam. Noskatoties video, neliekas tik ekskluzīvi.
15 lati Olīvē. Bija atbilstoši cenai. Dārgāk es nemaz neietu. |
|
|
Sviesta Ciba |