Otrdiena, 28. Dec 2010, 16:59

Kamēr citi pa zsv un jg ballēm ņemās, es sevi neapgrūtinu, savā nodabā un mājās kko knibinos un priecājos, kā apkārtējiem patīk šī laika balagāni. Brīnos gan mazliet par sevi - kas var tā mainīties? Nespēju atbildēt. Kādreiz man ļoti patika dažādi pasākumi un burzīšanās. Tagad...ne tik vien izvairos no kopāsanākšanām, bet man pat ir grūtības uz lielveikalu aiziet. Tikai klusumu um mieru vajag.

Un vēl taču atskaites mirklis - tas lielais mirklis! Jaunais gads.
Līdz tam ir jābūt pabeigtām lietām, saņemtām izziņām, samaksātiem rēķiniem, izmazgātai grīdai, nokrāsotiem matiem, pabeigtam remontam, pabarotam kaķim...utt... it kā ar jauno gadu dzīve apstātos...
Bet NEKAS būtisks taču nemainīsies...jeb varbūt tomēr ir kāds redzējis kādu, kurš patiesi ir visu pabeidzis un sācis jaunu, skaistu dzīvi ar jaunu gadu?
Es nē.
Un tāpēc, dēļ šī stresa, dēļ lielajiem uzdevumiem, dēļ apmātības...es tai visā nepiedalos...

Otrdiena, 28. Dec 2010, 17:08
[info]perfekta

horoskopos vienmēr viskautkas mainās.
Man gan reti kas piepildāsno solītā. Tapēc arī īpaši neiespringstu uz gadu mijām

Otrdiena, 28. Dec 2010, 17:14
[info]mikii

tas ir normāli, gadās tādi periodi dzīvē. varētu pat teikt, ka pēdējos mēnešos man ir bijušas līdzīgas sajūtas, izņemot to, ka kaut kādu kompāniju sāk gribēties.
un, starp citu, vajadzētu kādu dienu pusdienās aiziet, aplam sen neesi redzēta. varbūt nākamgad (lai cik šausmīgi tas arī neskanētu)?

Otrdiena, 28. Dec 2010, 17:43
[info]la_cumparsita

Pusdienlaks man ir visai ierobežots un diezgan steidzīgs brīdis, bet varētu kādā vakarā karstvīnu vai kko tikpat siltu mīlīgā Vecrīgas krodziņā...

Otrdiena, 28. Dec 2010, 17:45
[info]mikii

arī iespējams. raudzīšu nākamajā gadā atgādināt par šo iespēju ;)

Otrdiena, 28. Dec 2010, 17:47
[info]la_cumparsita

ō! Gaidu nākamo gadu :)