Ceturtdiena, 11. Jun 2009, 09:09

Bormana ūdenpīpe un kalvadoss garšo lieliski, tāpat kā lielisks ir jebkurš brīdis pavadīts kopā ar viņu. Sabārstījām viens otram kaudzēm komplimentus un viņš man aizlienēja objektīvu, un stāstīja par šaubu atmešanu "būt vai nebūt" ar fotoaparātu. Noticēju.
Nākošnedēļ atvaļinājums.

Ceturtdiena, 11. Jun 2009, 10:42
[info]mazohists

Ak, laimīgā! :) Es atkal piektdien tikšu pie vīra uz pusgadu. Kārtējais ekstrēmisms no manas puses. Vnk puisim sieva uz pusgadu aizdevusies uz ārzemēm, bet viņš pats nupat atgriezies no pāris mēnešu trimdas citās ārzemēs. Tad nu nevar izturēt divvientulību ar sevi & uzprasījās dzīvot pie manis, lai gan jei bogu, ka ne es viņu, ne viņš manis pazīst. Da nu! Man vienalga. Ne jau man tam Kungam būs jāstāv klāt, kad jams rīt vakarpusē ieradīsies no Rīgas puses uz palikšanu pierobežas zonā.

Ceturtdiena, 11. Jun 2009, 10:46
[info]mazohists: P.i.S.

Atvainojos, ka te tā izvērsos. :) Vnk es pati nevaru joprojām apjēgt, ka uz kaut ko tādu parakstījos, un man gribējās ar kādu padalīties, ņemot vērā, ka savā žurnālā nevaru to rakstīt - to lasa ne tikai jams, bet arī jamā sieva.
Nu ja. :) Un vienīgais, par ko baidos es, vai izturēšu pusgadu ilgu kopdzīvi ar otru cilvēku pēc tik liela pieraduma pašai ar sevi. Un vēl. Tā kā man tas vīrietis daļēji simpatizē ar savu personīgo šarmu, tagad es sevi briedinu domai, ka pēc pusgada man jams tak būs jāatdod atpakaļ, turklāt bez scēnām.

Ceturtdiena, 11. Jun 2009, 11:29
[info]la_cumparsita

Paska, paska, kā te viena dzīvo!!!
Darbā siekalzaķis, mājās vīrs...tā nekas, zini...
Proti Tu izkrāsot savu dzīvi :D
Katrā ziņā gaidu turpinājumu šim pasākumam.

Ceturtdiena, 11. Jun 2009, 11:41
[info]mazohists

Noteikti ziņošu, kā man ar jamo iet! :) Pati jau esmu nobijusies nejēgā. Jūtos tā, it kā būtu pasūtījusi sev vīru pa pastu & rītvakar pienāks paciņa. Katrā ziņā dzīvosim un tad arī redzēsim, kā būs. Galvenais no rītiem neaizmirst, ka kafija jāuztaisa ne tikai sev, bet arī vēl kādam, kurš atšķirībā no manis varēs gulēt līdz pēcpusdienai.