Pātaru Ansis' Journal
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Friday, December 9th, 2011

    Time Event
    9:37a
    Vakar tā padomāju, ka mož vajag nopirkt ZS piparkūkas. Diemžēl nekas nesanāca. Neesmu es sevi miskastē atradusi, tāpēc neēdīšu kaut ko tādu, kas gatavots no palmu eļļas ("Lielezeru" rudzu piparkūkas) vai margarīna ("Liepkalnu" piparkūkas). Piedodiet par rupjību, bet DIRST lai viņi iet ar saviem mērdekļiem!
    Un šodien es vēl esmu mierīga, vakar gan man, stāvot pie RIMI piparkūku stenda, gribējās rupji krieviski lamāties pa visu bodi.

    P.S. Varbūt kādai ir parbaudīta garšīgu piparkūku recepte?
    11:46a
    Pēc kautiņa kulakus nevicinot
    Tā vismaz mēdz teikt. Bet nu: muļķiem likumi nav rakstīti. Tā arī mēdz teikt;)
    Palasījos vakardienas MEGAdiskusiju pie [info]unpy. Pēc viena cita posta nopratu, ka tā ir izraisījusi MAS, bet diemžēl (vai par laimi) nekādus citus ierakstus nemanīju.
    Par pašu postu nav ko teikt - ne lelles, ne jauniešus netiku redzējusi. Pirms kāda laika gan visa Rīga bija plakātos ar Aišu un Reiniku - ja pareizi atceros. Iespējams, ka tās pašas akcijas ietvaros.
    Bet es te vairāk par atsevišķiem komentāriem. Un mans viedoklis patiešām ir "pati vainīga, ka pieļauj šādu situāciju". Un es zinu, ko runāju. Ja es pirms 12 gadiem (wow, tieši šodien 12 gadi kopš tiesas sēdes;)) nebūtu izšķīrusies, šobrīd tā būtu es, ko mans ex-vīrs pa laukiem klapē un pa pagalmu aiz matiem vazā. Man pietika ar vienu reizi, kad pret mani tika pacelta roka, lai saprastu, ka tas atkārtoties un nekad nebeigsies, un nekādi solījumi, rozes un mīlas vārdi neko nelabos. Jā, mēs jau 9 gadus bijām kopā nodzīvojuši, jā, man bija mazs bērns, tā ka nevajag ļaļaļa, mēs katrs pats esam savas laimes/nelaimes kalējs.
    Un es ļoti ceru, ka ar šo savu rīcību esmu partraukusi "sitēju" ķēdīti - mana ex-vīra tēvs sita sievu un vectēvs tieši tāpat.
    Tāda, lūk, man tā pieredze, un nekādi teoretiķu bla-bla-bla mani par pretējo nepārliecinās.
    12:08p
    Gifņa
    Čto i trebovalosj dokazatj;D
    ... tālāk ... )

    << Previous Day 2011/12/09
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba