laime tas ir tad, kad viss notiek ātri un nepareizi - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Novembris 3., 2014


[info]kuces_kundze16:25 - 40 dienas ir beigušās
cik gan ignorantiem ir jābūt cilvēkiem, lai piedalītos šādās akcijās (http://www.lugsana.lv/40-dienas-dz299v299bai.html), kur daļa no aktivitātes ir "nepārtraukta 24 stundu miermīlīga klātbūtne kādas abortu klīnikas tuvumā, bet kur to nav – citās nozīmīgās vietās, piemēram, pie pašvaldības ēkas. Tā ir mierīga un izglītojoša klātbūtne.". Nē, draugi, tā nenotiek izglītošana.

Man arī šķiet, ka aborts ir šaušalīgs akts gan pret dzīvību, gan sievieti. Un jādara viss, lai sievietes līdz abortiem nenonāktu. Bet šis empātijas trūkums, vien pretīgā kaunināšana, ir kas manam prātam neaptverams. Jābūt īpašam kretīna tipam, lai to darītu.

Un vēl - "Centrālā akcijas norises vieta Latvijā ir Nemitīgas Adorācijas kapela Rīgā, Katoļu ielā. Katrai dienai ir sagatavots Svēto Rakstu lasījums, nelielas pārdomas un lūgšana, kas vienos akcijas dalībniekus visā pasaulē."

Nē, lai izlasītu kaut vienu fakino pētījumu par iemesliem, kādēļ sievietes izdara abortus, viņi tā vietā pavada savu laiku lūgšanās. Un ir taču ar pārliecību, ka tā ir REĀLĀ palīdzēšana.

Read Comments

Reply


No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.

> Go to Top
Sviesta Ciba