I guess, you couldn't care less...

« previous entry | next entry »
Oct. 1st, 2003 | 11:15 am


Results of Your IQ Test
 Ruler
IQ Score = 130Your score


What does your score mean?

Wow! A score above 130 means that your performance on this test was way above average. Actually, according to this test, you are absolutely brilliant. Only a very small percentage of people score this high.



www.queendom.com

Link | Leave a comment | Add to Memories


Comments {22}

(no subject)

from: [info]bezdeliiga
date: Oct. 1st, 2003 - 01:02 pm
Link

baha, man queendomaa ir 138 :P

Reply | Thread


Kruts Skuju

(no subject)

from: [info]kruts
date: Oct. 1st, 2003 - 02:22 pm
Link

welcom back

Reply | Parent | Thread


(no subject)

from: [info]bezdeliiga
date: Oct. 1st, 2003 - 02:23 pm
Link

senks :)

Reply | Parent


mass

(no subject)

from: [info]mass
date: Oct. 1st, 2003 - 02:05 pm
Link

113

Reply | Thread


red

(no subject)

from: [info]red
date: Oct. 1st, 2003 - 06:09 pm
Link

119. vai man tagad jaajuutas nozheelojami? ;P

Reply | Parent | Thread


Kruts Skuju

(no subject)

from: [info]kruts
date: Oct. 1st, 2003 - 09:04 pm
Link

Viens variants ir, ka Tu pakaries. Var arī emigrēt uz Tuvalu. Vai iegādāties Snickers batoniņu

Reply | Parent | Thread


red

(no subject)

from: [info]red
date: Oct. 2nd, 2003 - 09:06 am
Link

vairums aciimredzot izveelas nopirkt snickers batoninju un elsojot iegremdeeties mp

Reply | Parent


(no subject)

from: [info]nekas
date: Oct. 2nd, 2003 - 03:01 pm
Link

bļeģ man ir 129. fakjū.

Reply | Thread


Kruts Skuju

(no subject)

from: [info]kruts
date: Oct. 2nd, 2003 - 03:20 pm
Link

khaa-haaa... ej dirst, tu analfabēt!

BTW, atgriežoties pie tēmas no tava žurnāla - SC ir uzvestos tā kā dzīvē varbūt neatļautos. un friends ir svarīgs nevis skaits, bet gan tas, vai ir interesanti lasīt

Reply | Parent | Thread


(no subject)

from: [info]nekas
date: Oct. 2nd, 2003 - 03:27 pm
Link

es, analfabēts, teikumu "SC ir uzvestos tā kā dzīvē varbūt neatļautos" nesapratu. laikam tāpēc, ka tur ir kāda galotnes kļūda un man pietrūkst spējas to atrast. jā, un atgriežoties pie tēmas, tu neesi gadienā starp tiem censoņiem, kas sestdienās spēlē futbolu?
friends lapā svarīgi lai vislaik ir kas jauns ko lasīt. lai ir jautri, lai nav depresīvi, lai nav labāk nekā paša žurnālā, bet daudz svarīgāka, kā jau tiku teicis, ir userinfo lapa, kurā smuki redzams cikiem draudziņš esi tu. un redzi es tagad esmu daudziem draugs, tāpēc esmu čokālais džeks. mani saviem frendiem pievienojusi arī rikella, tā kā es vispār esmu septītajās debesīs. šobrīd plānoju aktivitātes ar kuru palīdzību palielināt "friend of" skaitu līdz solīdajiem 50.
p.s. kāpēc tu neesi mani pievienojis frendiem? pa galvu gribi?

Reply | Parent | Thread


Kruts Skuju

strukturēti

from: [info]kruts
date: Oct. 2nd, 2003 - 03:39 pm
Link

1) "SC ir domāta, lai..."
"SC ir, lai..."
u.c.

2) sestdienās sanāk man šad tad padzenāt apaļumu. Vispār arī piektdienās un svētdienās un vēl šad tad, bet Tu laikam domā matejs.net.

3) friends lapa, kur visu laiku ir kas jauns ir sliktākai, kas var būt. apsties kaut kādu /users/shutup/firends piemēram. redzēs cik ilgi izturēs

4) tam cikiem Tu esi draugs nav nekāda sakara ar to cik čokāls tu esi... ja skatās no SC reālijām, tad tas ko tu raskti to nosaka...

5) rikella Tevi ir pielikusi pie friendiem - tas jau ir kaut kas

6) tu tups esi? vai lēns? paskaties savā userinfo... blahh...

Reply | Parent


Kruts Skuju

(no subject)

from: [info]kruts
date: Oct. 2nd, 2003 - 03:55 pm
Link

ko neatbildi?

labāk paskaties uz savu Comments ratio: Posted: 827 - Received: 12 - aiaiaiaia... tas arī ir viens svarīgs punkts kas ir jāpiedzen... a matter of concern, i'd say...

blahhh...

Reply | Parent | Thread


(no subject)

from: [info]nekas
date: Oct. 2nd, 2003 - 04:16 pm
Link

1) Sviesta ciba ir daļa no manas dzīves un ceru, ka citiem tas ir tāpat. Tas nozīmē, ka SC nav nekas anonīms, visi zina, ka tas esmu es un tā. Ja citi to uztver par spēļlaukumu, tad ir bēdīgi.

2) No sestdienas spēlēšu tai Matejlīgā. Markusam palūdzu, viņš piekrita. Kaut kāda mistiska nosaukuma komandā spēlēšu, nelamāšos, nepīpēšu un nekaušos.

3) bremzēt = ~~strādāt~~. vai arī darīt kaut ko citu tikpat noderīgu kā cibināšanās. un darbā tas latnets dažreiz nozūd uz laikiem.

4) sakars ir visam, kam es tādu rodu. ja tu rodi kam citam, tad tev acīmredzot ir sakars ar to citu. tas ir tāds kā šizofrēnijas pamatpostulāts. par sakariem.

5) komentāru mana nava daudz, jo es dzēšu visus savus ierakstus, bet nu laikam vaidzēs uzmočīt vienu private entriju un samočīt tur kādu tūkstoti komentāru. jo šitais skaitlis točna svarīgs.

6) un sviesta ciba tagad man vispār neiet, tā kā es nezinu savu userinfo.

7) tagad jāiet uz universitāti.

8) šis dokuments satur deviņus punktus.

9) čokāli džeki ir frendi čokālām beibēm un čokāliem džeksoniem.

Reply | Parent | Thread


Kruts Skuju

(no subject)

from: [info]kruts
date: Oct. 2nd, 2003 - 06:07 pm
Link

a tu atbildēsi tik ilgi, kamēr es tev atbildēšu pretī?

Reply | Parent | Thread


(no subject)

from: [info]nekas
date: Oct. 2nd, 2003 - 10:15 pm
Link

jā, šis arī ir svarīgs rādītājs. parasti ir tā, ka, ja cibiņš tev neatbild uz tavu pēdējo komentāru, tad viņš tevi vērtē zemāk. un otrādi - ja tu neatbildi uz viņa komentāru pie sevis, tad tu viņu vērtē zemāk. bet ir māksla sakrāt pēc iespējas vairāk komentārus pie sevis un tomēr nepalikt idiotos kļūstot par pēdējo komentētāju savā žurnālītī. es šobrīd cenšos apgūt tavas cibošanās tehnoloģijas un vācu visādus trumpjus. jāatzīst gan, ka tu ar savu atklāto lētticību mani sadragā, jo arī tas ir bonuss, ja tu spēj uzturēt sarunu rakstīdams īsus komentārus, uz kuriem es atbildu ar neizmērojamām ūdens šaltīm.

Reply | Parent | Thread


Kruts Skuju

(no subject)

from: [info]kruts
date: Oct. 3rd, 2003 - 09:35 am
Link

nā ja!..

1) īstenībā arī Tu mani sadragā... labāko efektu Tu panāc ar to, ka izlasot tavus pukstus un nopūtas (poustus un komentus) es pirmajā brīdī viņiem pa tiešām noticu. savā bananalitātē Tu esi aizkustinošs. tavi puksti ir kā dzīvē, kad ar visnopietnāko sejas izteiksmi un rūpju māktiem vaibstiem cilvēks runā par to, ka eļļa, ko pievieno sviestam, lai tas aukstā laikā būtu viegli smērējams tiešā un uz rokām pārnestā nozīmē korelē ar populācijas standarta nobīdes aizmetņiem

2) Māksla ir tajā, ka ar savu nopūtu (komentu -skat. klukucis) Tev ir jāmāk atbildēt uz otra cibiņa nopūtu apmierinot viņa ziņkārību tikai daļēji, lai viņš turpina savu garo nopūtu virkni, kas jau sak verpties vienā garā aizdusā. Vieglākā tehnika ir beigās uzdot jautājumu, lai cibiņš savu pieklājisko dziņu dzīts atpūš pretī. Tomēr ja pavēro pukstus, kas izraisa visvairāk nopūtas, tad bieži vien var vērot šo pārdabisko parādību, ko var dēvēt par pokemončatu:
  • :)))
    • ;)
      • bubuu... wiiii, wowowo...
        • !@$***_-__-__-__ hidahitiyo
          • ...
</ul>3) Neesi novērojis, ka pie izcilākajiem pukstiem kometni parasti ir precīzi - 0? Nav vairs ko piebilst tādiem...

A kādu saldējumu Tu parasti ēd?

Reply | Parent | Thread


(no subject)

from: [info]nekas
date: Oct. 3rd, 2003 - 12:05 pm
Link

komentāram nav jābūt par ierakstu, bet par cilvēkattiecībām. tie kodolīgie :> man neimponē un arī tie garie par tēmu nav no foršajiem, jo galu galā neba, lai diskutētu par tēmu, es uzsāku tēmu. tēmas es uzsāku, lai pats tās arī beigtu. ja ne konkrētā ieraksta ietvaros, tad nākamajā pavisamo noteikti.

pieturos latviskajai nomenklatūrai: ieraksts, komentārs. klukuča arsenāls skan labi, bet pats klukucis ir profesionāls cibologs un profesionāļi un viņu veikums man netīk. tajos trūkst cilvēcības. tikpat netīkama ir gorgonas (nesaistīt ar sc lietotāju ar tādu pašu vārdu) nomenklatūra, kas definē divdomīgo "posts" ( lasoties pousts, lai gan latviešcilvēkam saistās ar kaut kādu puostu - nelaimi ... ) un trulo "koments" ( tā kā tāds īss plukšķis - priekš izrunāt pilnu vārdu nespējīgajiem).

es ēdu saldējumu pols, saldējumu karlsons, saldējumu dove un pseidosaldējumu jungle-pop. patiesībā vienīgais garšīgais no tiem ir dove. visi pārējie tādi patriotisma garā iegādāti.

0 komentāru ir tad, ja visi guļ, neguļošie nemāk komentēt, neguļošajiem ir piegrieztas komentēšanas iespējas, ieraksts ir par kosmosu, ieraksts ir par seksu vai arī ja ieraksts ir par to cik dzīve tomēr forša. un arī garos reti komentē. jo neviens negrib lasīt svešus ierakstus.

davai mainam tēmu. citādi mēs banalizējam savu dzīvi iekš sc, bet tas nav forši.

kā tev iet?

Reply | Parent | Thread


Kruts Skuju

(no subject)

from: [info]kruts
date: Oct. 3rd, 2003 - 12:18 pm
Link

vēl interesanta nodarbošanās man ir vērot tavu IP adrešu metamorfozes. Tu sēdi pie viena pC un izmanto Kenina kalkulatoru vai arī tev ir pC katrā istabā ar savu interneta pieslēgumu no sērijas - pārbaudām kurš baudāmāks, vai tomēr tevi dzen ārā no mājām, tad no skolas datorzāles, un tad no piesviedrētas e-caffe līdz tu attopies uz ielas viens kā pirksts? nav labi pie kompja šņaukt baltus pulverīšus, tad tā var notikties...

par klukuci labi pateici, nezinu kas ir gorgona

mans mīļākais - saldējums tio karameļu konusa vafelē... ekselence ar karoti (pusiepakojumu vienā reizē) un kā zina teikt rikella - no vidus.

tēma drīzāk maina mūs, bet varam jau pretoties un viņu pamainīt ar...

parasti man iet ar kājām, pašlaik samērā labi, bet nākotnes perspektīvas ir neskaidri blāvi dūmakainas

Tev keybordam ir vecais lielais štekeris vai jaunais mazais?

Reply | Parent | Thread


(no subject)

from: [info]nekas
date: Oct. 3rd, 2003 - 12:28 pm
Link

elektroniskās kafejnīcas es izmantoju tikai tad, kad mani aizdzen no mājām uz visiem laikiem, bet tā notiek reizi gadā un tā reize jau bija maijā tāpēc tagad viss ir normāli. mājās viena adrese, skolā nezin cik, darbā viena.

es nezinu kur ir mana keyborda štekeris. katrā ziņā uz galda viņš nav. man toties ir microsoft pele ar piecām pogām, kur vidējās trīs ir tādas pašas kā tavai pelei, bet labajā sānā ir forward poga un kreisajā sānā - back poga.

es nezinu un negribu zināt kas ir kenina kalkulators.

dažreiz pieķeru sevi rakstām bez garumzīmēm. rīt futbols laikam. es nevaru izvēlēties kurus šortus vilkt. un botas arī man ir vairākas.

Reply | Parent | Thread


Kruts Skuju

(no subject)

from: [info]kruts
date: Oct. 3rd, 2003 - 12:36 pm
Link

tava keyborda štekeris ir kompjūterā iesprausts.

esmu tādas peles ņēmis priekšā. dažreiz ērti, dažreiz netīšām nospiežas.

rakstot ar garumzīmēm Tu izrādi cieņu pret lasītāju. rakstos bez - cieņu pret tēmu, jo gribi ātrāk uzrakstīt.

šortus - pohuj, problēmas būtu, ja būtu jāizvēlas starp šortiem un garajām trennūzenēm.

botas iesaku ar naglām vai vismaz maksimāli grumbuļainu zoli. purni arī lai labāk ir plakani. nezinu, ir Tev buči?

Kurā komanda Tu esi? Jāapskatās cikos man tā spēle...

Reply | Parent | Thread


(no subject)

from: [info]nekas
date: Oct. 3rd, 2003 - 12:44 pm
Link

ko tu izrādi kad variē ar lietotājbildēm?

buči man ir. ar pamatīgām naglām. lai var lietus laikā siguldas kalnos uzskriet pa māliem. orientēšanās sportā agrāk čakarējos. bet vai ar tādiem iet futbolu spēlēt?

kaut kādas sarkanās vardes jeb fk reg vardy. jā, man gribas garās biksas vilkt, jo varētu būt auksti un nokrist ar šortiem nebūtu forši.

kas būs pie brīvības pieminekļa? tur ceļ skatuvi. un kronvalda parkā laikam šodien uzņem kādu filmu.

Reply | Parent | Thread


Kruts Skuju

(no subject)

from: [info]kruts
date: Oct. 3rd, 2003 - 12:54 pm
Link

kad komentēju, tad principā neko īpašu. lielāka nozīme ir kad rakstu, jo tad katra bilde mazliet atbilst manam noskaņojumam un ieraksta jēgai. komentējot arī par to domāju, bet mazāk.

creature - pirmais userpics
es pats - defaultais, kad rakstu vistuvāk tam ko domāju
face - tāds pretīgs, kad rakstu ko pretīgu, izmantoju kad veicu kādus community ierakstus, drīz būs jāanihilē
shadow - kad esmu drūms, domīgs
wretched - kad esmu hyper cinisks (vairāk vai mazāk cinisks esmu vislaik)
skat.
Kā redzi priecīgais userpics man nav. moš jāiegādājās

es spēlēju ar bučiem, jo tas laukums slīd pamatīgi. ieteiktu paņemt bučus un kādas parasta kedas, lai var apmainīt, ja kas.

reg vardy spēlē mans skolas biedrs viens (tagadējasi). mēs jūs 1. aplī vinnējām 5-4, jo es nebiju un visu nesačakarēju

sen neesmu bijis ne pie br. p. ne kr. p. don't know, don't care

esi ievērojis sniegu šodien jau?

Reply | Parent