|
Jūlijs 3., 2008
| 23:01 baklažāni, brokoļi, kabači un puķkāposti aplieti ar ārkārtīgi sapiparotu krējumu. un vēl ūdenī un sojas mērcē vārīti rīsi ar kariju. Uztaisīju tik daudz, lai pietiek arī rīt pusdienām (atskriešu no darba, man te divas minūtes), bet diezvai ar šādu atgriešanās regularitāti pie bļodas līdz rītam izvilks.
|
Comments:
| From: | shiry |
Date: | 3. Jūlijs 2008 - 23:18 |
---|
| | | (Link) |
|
Tie dārzeņi visi svaigi? Ne cepti, ne vārīti?
tvaicēti uz lēnas liesmiņas
From: | shiry |
Date: | 7. Jūlijs 2008 - 23:04 |
---|
| | | (Link) |
|
Garšvielas klāt arī jāliek vai var tāpatās? Man vienkārši briesmīgi patīk viss, kur ir puķkāposti iekšā.
nu, es liku daudz daudz piparu, sāli nē, es sāli gandrīz nemaz nelietoju. Rīsi ir pietiekami sāļi no sojas. |
|
|
Sviesta Ciba |