melis, kas runā -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
swissmiss
postsecret
Vieglāk ir
melot
un vēl sagrozīt melus
pēc tam uzprišināties

Februāris 29., 2008


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
22:02
uztaisīju šovakar pastu, sev, māsiņai un kaimiņienei. vispār man ir ķēriens, ja.
vakar iemēģinājām jauno plīti - cūciņas gabaliņus ar dārzeņiem un sēnēm, pēc tam glītus augļu rausīšus.
tomēr vislabākais bija rissoto (pirms kāda laika) - lai gan jāatzīst, ka to taisījām kopā ar draugiem un mans ieguldījums bija lielākoties komandējoša rakstura, bet es biju vienīgā, kurai vispār bija jausma, kā un ko. Ziemassvētkos sagriezu mīļajiem apelsīnu salātus - redīsi, sīpoli, apelsīni, olīveļļa, piparmētras, sāls un kanēlis. Garšoja man un vēl vienam, bet viņi vienkārši neko nesaprot. Un tad vēl man sānāk ļoti laba sēņu zupa ar burkānu, brokoļu un puķkāpostu gabaliņiem. Es gatavoju kopš kāda novembra. Kauns atcerēties, ko ēdu pirms tam. Tagad briestu kuskusam. gandrīz droši jau zinu, ka būšu satriecoša.

((3) ierunājās | iemels niekus)

Comments:


[User Picture]
From:[info]skuka
Date:29. Februāris 2008 - 22:27
(Link)
kuskus ir nenormāli vienkārši. daudz vienkāršāk par rissoto.
[User Picture]
From:[info]kemune
Date:29. Februāris 2008 - 22:28
(Link)
kuskuss pats briest
[User Picture]
From:[info]kemune
Date:29. Februāris 2008 - 22:28
(Link)
risotto

> Go to Top
Sviesta Ciba