kristiana - [entries|archive|friends|userinfo]
kristiana

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Apr. 28th, 2010|12:30 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Iesniegums bērnu dārzā iesniegts... pirmās savas skolas gaitas jaunkundze uzsāks nākamā gada pavasarī, visticamāk, tādā kā brīvā režīma apmeklējumā. Pagaidām, kamēr es vairākumā pa māju, nesteigsimies īpaši integrēt viņu cilvēkos. Gan paspēs.
LinkLeave a comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]ravena
Date:April 28th, 2010 - 01:11 pm
(Link)
man atkal ļoti patīk, ka sīkā b-dārzā iet. viņa kļuvusi gudrāka, visādus stiķus iemācās, komunicē, valodiņa bagātinās, mācās daudz ko no lielajiem un vispār..es 7. maijā iešu uz pirmo māmiņdienas koncertu, kurā piedalīsies mans bērns:))))
[User Picture]
From:[info]kristiana
Date:April 28th, 2010 - 01:57 pm
(Link)
Malači, malači! Mazā noteikti ātrāk visu iemācīsies, kas attiecas uz runāšanu, dancošanu, dziedāšanu un komunikāciju ar citiem vienaudžiem un lielākiem.
Mums te pieņem no pusotra gada vecuma. Bet nu, tā kā būšu mājās, sāks nedaudz vēlāk tās gaitas.Mēs te pagaidām izlīdzēsimies ar Bēbīšu skolu, tur jādanco, dziedam katru reizi :)
Ieliec pēc Māmiņdienas kādu bildi, kur mazā koncertē - tas būs noteikti ļoti amizanti, kā tāds mazs īkstītis uzstājas :)))
[User Picture]
From:[info]ravena
Date:April 28th, 2010 - 02:20 pm
(Link)
ko tad viņa tur uzstāsies, drīzāk stāvēs blakus lielajiem dziedātājiem:)))
[User Picture]
From:[info]kristiana
Date:April 28th, 2010 - 03:06 pm
(Link)
nu bet smuki stāvēs, tas arī izpelnās vētrainus aplausus :D..mums te viens iemācījies izdarīt kādu labu darbu un sev aplaudēt pēc tam