Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Esmu no tiem cilvēkiem, kam dikti nepatīk, ja frizieri uzdod jautājumu:"Nu, kā tad griezīsim?" Atvaino, cienītā vai cienītais - nevis mēs griezīsim, bet gan tu viens pats, balstoties uz savām profesionālajām zināšanām, iemaņām un pieredzi! Esmu te atnākusi, gatava ieguldīt noteiktu naudas summu, lai izskatītos vēl bišķi smukāka, un tavs uzdevums ir izdomāt, kā tas panākams, un savu ieceri realizēt. Tev ir jābūt vizualizēšanas spējai, lai redzētu, kas uz manas galvas izskatās labi un zināšanām, ko ar tādas faktūras, garuma un krāsas matiem ir iespējams izdarīt, ko nē - ne jau man, muļķa lajam, par to spriest!

Bet es jau saprotu, ka viņi, nabagi arī ir iebaidīti, jo noteikti ir vesels bars dāmīšu, kas pieradušas pašas diktēt - cik milimetru, kādā tehnika, utt, utt.
  • Labam pārdevējam tiešām būtu jabūt ar pietiekami trenētu acumēru, lai noteiktu gan manu kājas lielumu, gan kurpju vēlamo modeli. Es, protams, nepretendēju uz tādu servisu, lai man pietiktu ienākt veikalā, pateikt: "Kurpes svētkiem" vai "zābakus ziemai" un apsēsties uz dīvāniņa, kur man divu minūšu laika tiek atnests vajadzīgais - bet tas būtu ideāli.
    • tas laikam atkarigs no ta, cik daudz katrs uzticas apkalpojosam personalam un velas vinus iesaistit sava iepirkumu procesa. manis pec veiklaos vispar varetu pardeveju nebut, tikai pielaikosanas kabines/spoguli un kase, kur samaksat. tur ari musu uzskati acimredzot iet katrs savu celu.
      bet frizetava jau bez friziera iejauksanas laikam nevar. ta ka savu galvu aprupeju pati, tad tur neesmu isti kvalificeta uz viedokli. bet sliecos domat, ka es gribetu, lai meistars pieturas pie maniem noradijumiem nevis laizas trakuliga improvizacijas deja..
      summa summarum - laikam jaapsveic tevi ar jaunu frizuru :D
      • Ai, nē - man bija tikai regulārā apkope ar sirmuma aizmālēšanu un galu pielīdzināšanu. Bet arī patīkami, ka meisterīte jau izdresēta un neprasa visu laiku: "Uz pieres arī filējam? Pie sejas īsāk?"un citus niekus.:)
Powered by Sviesta Ciba