Kurvjzieža kontemplācijas

Atgriešanās

Krāšņais Kurvjziedis

Atgriešanās

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Ai, cik jauki ir atkal runāt latviski!
Brisele man joprojām likās ļoti glīta savās flāmiskajās cakās un izgaismotajos laukumos, visu gadsimtos vākto barokālo krāšņumu nesdama līdzi. Bet nu mietpilsoniska kā 666 vācu birģeri, kas nu reiz ir, tas ir! Krogi, kas 23:00 jau slēdzas ciet, ļaudis biroju kostīmos/uzvalkos, spodriem apaviem kājās un ādas mapītēm padusēs, pankūku, vafeļu un ceptu kartupelu smarža, pilsēta, kurā neķītrākā iespējamā drāma būtu laulības šķiršana, labi ģērbta un neveselīgi ēdusi pilsēta, kurā viss noiek rātni un civilizēti, pilsēta, uz kuru labprāt es brauktu vēl un vēl, bet kurā nekad negribētu palikt ilgāk par dažām dienām dažas reizes gadā.
  • tev negadījās ieklīst briseles "melnajos" rajonos, tas ir acīmredzams.
    • Nu, centrā jau arī katrs trešais pretimnācējs ir dzimis Beļģijas Kongo. Bet visi viņi tādi kopti un integrēti, tāpat kā Parīzē un Londonā.:) Un, jā - man ļoti patīk melno sieviešu spilgtās šalles.:)
      • :) es par tiem rajoniem, kur vienai godīgai mātes meitai ir bailīgi pārvietoties un jābrien līdz potītēm pa drazu. aiz čurājošā puisīša pa labi iekšā kāds(i) (pāris) kilometrs(i) uz kanāla pusi ir viens. bet ej ar kādu kopā, neej viena pati.
Powered by Sviesta Ciba