Kurvjzieža kontemplācijas

Komentāri

Krāšņais Kurvjziedis

Nuuuu. Grūti pateikt. (Ja gadījumā DP šo ierakstu lasa, es neizplatu baumas, es tikai izklāstu to, ko man cilvēki ir teikuši privātās sarunās).

No vienas puses, pret latu devalvāciju runā tas, ka tad ļoti daudz mājsaimniecības nonāks tādā situācijā, ka nevarēs segt kredītmaksājumus. No otras puses, ļoti daudz mājsaimniecības jau tagad nepavelk, kāpēc devalvācija arī varētu neko dižu tur nemainīt.

Cik es esmu runājis ar cilvēkiem, kas kaut ko no ekonomikas jēdz, viedokļi ir dalīti, bet tomēr vairākuma doma bija, ka lats tiks devalvēts, jo tas būs vienīgais veids, kā ekonomisko situāciju glābt. Kā jau ar devalvācijām, par tām paziņo pēkšņi un negaidīti, kāpēc visi teiks, ka viss ir kārtībā, līdz brīdim, kad paziņos, ka dirsā ir. Tāpat, kā ar Parex.

Apkopojot manus personīgos viedokļus, kas ir balstīti no augšminētiem avotiem un no tā, ko esmu lasījis presē un ko pats esmu izdomājis (nekad ekonomiku neesmu mācījies), es teiktu, ka latu devalvēs, un devalvēs drīz. Cik drīz? Grūti pateikt.

Iespējams, pēc nedēļas, iespējams, pēc trim mēnešiem, iespējams, pēc pusgada. Bet imho, latu devalvēs, tādēļ, ja ir iespējas, tad ieteiktu to eiro robu pildīt, vai vismaz kaut kādā veida diversificēt riskus.

(Atkal, mīļie DP darbinieki, vēlos atgādināt, ka paužu tikai savu personisko viedokli, un man pašreiz tiešām ir vienalga, vai latu devalvēs vai nē, jo es no tā ne pelnīšu, ne zaudēšu).
No:
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Powered by Sviesta Ciba