Kurvjzieža kontemplācijas

Komentāri

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Vakar pamanīju TV kastē vīdam kārtējo raudamgabalu par princesi Diānu. Īgni nošņācos. Kā vairumā gadījumu, kad sastopos ar man pilnībā neizprotamām lietām.
Vai kāds var man paskaidrot, kālabad par pūļa elku ir kļuvusi šī blondā zoss, kas savā mūžā neko ievērības cienīgu nav paveikusi? Tik vien kā apprecējusies ar neglītu, toties bagātu un slavenu vīrišķi. Kura bagātība un slava turklāt arī nav nekādā saistībā ar viņa paveikto, bet izriet tikai no viņa piedzimšanas karaliskā ģimenē. Protams, laulība nebija diezko veiksmīga, vīrišķis - kā absolūtais vairums precēto vīrišķu - šļūca pa kreisi. Ņemot vērā turpmākos notikumus, neuzdrošinos viņu par to nosodīt. Un tad blondā zoss no savas nejēdzīgās laulības un tās šķiršanas uztaisīja spožu kampaņu, daiļa un nelaimīga gorīdamās TV kameru priekšā... Sasodīts! Katra trešā Purvciema mājsaimniece var pastāstīt cilvēcīgāku un aizkustinošāku stāstu par laulātu ļaužu neprasmi sadzīvot! Bet par nacionālu un globālu varoni nezkādēļ ir kļuvis tikai šis glītais bet bezgaumīgais meitietis:/ Un miljoniem tantuku turpina šņukstēt pie TV kastēm...
Par pūļa histēriju viņas nāves gadā vispār negribas atcerēties. Uznāca tā kā kauns, pati nezinu, par ko... Nē, es nenoliedzu, ka ir bēdīgi, ja mirst jauna, glīta sieviete, divu bērnu māte. Bet tā taču pasaulē notiek katru dienu!
Ai, vispār pietiks klukstēt!
No:
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Powered by Sviesta Ciba