tad jau labāk kā pīpene :)
bet, iespējams, ka tur vairāk gaumes lieta - tādi kā Bukovskis vai Kafka kļūst slaveni visai jocīgu iemeslu dēļ, nevis tāpēc, ka būtu labi profesionāļi. un, protams, simts pret vienu iespēju bija tam, ka neviens vispār neko par Bukovski nezinātu. A es viņu par to arī mīlu. Par to, ka nodzēries pasta ierēdnis un visu mūžu rakstījis.
bet, iespējams, ka tur vairāk gaumes lieta - tādi kā Bukovskis vai Kafka kļūst slaveni visai jocīgu iemeslu dēļ, nevis tāpēc, ka būtu labi profesionāļi. un, protams, simts pret vienu iespēju bija tam, ka neviens vispār neko par Bukovski nezinātu. A es viņu par to arī mīlu. Par to, ka nodzēries pasta ierēdnis un visu mūžu rakstījis.