Jēriņš būs rīt. Vakariņās sagrilēju dārzeņus - krāsnī uz restītēm. Papriku, apkaisītu ar sāli un piparmētrām un baklažānu ar ķiplokiem. Par ko es vienmēr ar pateicību atcerēšos turku blondīnu no Kalkanas - par to, ka beidzot uzzināju, ka baklažānus nevajag izākstīt un piesmiet, sālot un liekot uz salvetēm, "lai notecinātu rūgtumu", bet pēc tam cept slīcinot eļļā, kā to pieņemts darīt Latvijā, baklažāni nav to pelnījuši, tie ir lieliski, ja tiek grilēti ar visu mizu, ko pēc novelk, un saceptajam mīkstumam pieliek mazliet sāls un pāris saberztas ķiploka daiviņas.
Nu, un tad vēl divi folijā ietīti kartupeļi, kam pirms ēšanas uzliet tkemali mērci.
Labu apetīti Jums arī!
Nu, un tad vēl divi folijā ietīti kartupeļi, kam pirms ēšanas uzliet tkemali mērci.
Labu apetīti Jums arī!