Kurvjzieža kontemplācijas

Komentāri

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Es esmu taurenis, kas lēni lien ārā no kokona. Vai čūska, kas maina ādu. Satriecoša sajūta! Muskuļi mostas, āda izlīdzinās, pamazām kompensējas ziemas nodarītie postījumi manam ķermenim. Atnāk viegluma sajūta un iemājo galvā, vēderā, kājās.
Cilvēki nekad nedrīkstētu mocīt sevi ar diētām, vingrojumiem, kaut kādiem ierobežojumiem. Vajag tikai sagaidīt īsto mirkli, ietrāpīt pareizajā frekvencē, un paša atmodinātā viegluma sajūta liks ēst un kustēties tieši tā, lai tu justos un izskatītos, kā vēlies. Nu, nevaru es pavasarī stundām ilgi sēdēt, piestūķēt sevi ar pankūkām, makaroniem, ceptiem kartupeļiem vai vēl kādām citām šausmām! Tas viss paliek nosviests uz komposta kaudzes kopā ar visiem apvītumiem, ļenganumiem, miegainībām, depresijām, kilogramiem, centimetriem, rieviņām, riepiņām... Brr...draza!
Un, ja īstajā brīdī palecas, var iekļūt vēja pūsmā, kā hēlija balons aizplīvot līdz balti saziedējušam ievas zaram, aizķerties, pašūpoties ar galvu uz leju, parādīt mēli satrauktam garāmgājējam, apmest salto un atgriezties mājās.
No:
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Powered by Sviesta Ciba