Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Lai vai kā, bet septembrī man patiesi, patiesi vajadzēs citu darbu. Augustā beidzas līgums, un, godīgi sakot, es jau tagad skaitu dienas līdz brīvlaišanai - šobrīd tieši 209 sanāk, varat pārskaitīt. Bet augustu es gribu brīvu, lai atcerētos, kā tas ir, kad veselu mēnesi var neiet uz darbu, turklāt Armēnija jau ieplānota, biļetes nopirktas, nauda samaksāta, tur nekas atliekams nav.
Un ar septembri tad es varētu mesties kādā pilnīgi citā jomā.
Ja vēl zinātu - kādā...
  • A savu biznesu uzmargot nav bijusi doma?
    • Bišķīti bailīte un nekāda starta kapitāla.
      • Tu zinātu ar ko gribētu nodarboties? Man, piemēram, gribētos ražot ko tādu, ko vajag visiem un ko neviens nepiedāvā. Ražošanas izmaksas uz 1 vienību, piemēram, 0,12 LVL, bet pārdošanas 1,20 LVL :)
        • Nu redz, Tu esi vieda ekonomikā.:)
          • Ja Tu būtu vieda iekš tā, ko tādu ražot, tad aš varētu, ko? :)
            Vēl man ir sapnis par to, ka es izmakšķerētu no jūras kaut kādu gliemežvāku un ieķibinātu lentītē un tos arī pirktu kā traki :)
      • bailītes remontē informācija un strukturēta plānošana, tās tač bij prasmes, kuras tu pati sevī uzskati par labām... naudu savukārt dod bankas kredītos, it īpaši, ja pirmā fāze ir pārliecinoši un labi izveikta... Es te prosto nesaku ka tūlīt, tak, ja laiks līdz augustam, tad viegli iespringstot uz izdomu paralēli tagadējam darbam sāc domāt ko tu gribi un kā to panākt... Ij bailes šai sakarā labi disciplinēs...
        Jo redzu, ka par "izpildītāju" tev nepatīk nemaz strādāt... agri vai vēlu piegriežas!
Powered by Sviesta Ciba