Kurvjzieža kontemplācijas

Viirieshu klasifikators I (Mundus Masculinum:))

Krāšņais Kurvjziedis

Viirieshu klasifikators I (Mundus Masculinum:))

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Vispaar shodien biju gribeejusi nopietni pastraadaat. Nesanaaca.:( Uznaaca paardomas. Rezultaataa man allazhinj raksturiigaa sistematizaacijas tieksme (viens no shizoiidaas psihopaatijas elementiem) sintezeejaas ar peedeejaa laikaa nezkaapec biezhi uzmaacoshos refleksiju par preteejo dzimumu. Man patiik viirieshi. Dazhi pat vairaak, nekaa es pati to buutu veeleejusies. Biezhi esmu tos noveerojusi dazhaadaas vinjiem raksturiigaas izpausmees, un no shiem noveerojumiem centusies izdariit secinaajumus.
Protams, shis klasifikators no sisteemiskuma viedoklja daudz neatshkjiras no slavenaas Borhesa kjiinieshu enciklopeedijas, kuraa dziivnieki tiek iedaliiti "imperatoram piederoshajos, ar smalku kamieljvilnas otinju uzziimeetajos, tikko vaazi sapleesushajos, paareejos, taalumaa kaa mushas izgaistoshajos utt." Tachu visus viirieshus, par nelaimi vai laimi, nav iespeejams nedz iepaziit,nedz aprakstiit...un uz to es laikam arii netiecos.
Taatad starp manis sastaptajiem viirieshiem lielaakaa noziime ir shaadu tipu paarstaavjiem:

Kategorija Nr.1
Fascineejoshie viirieshi.


Apveltiiti ar virsvidusmeera intelektu, vairaak vai mazaak spozhu talantu un kaudziiti nelikvideejamu kompleksu, ko parasti veiksmiigi sleepj aiz visnotalj estetizeeta narcisma kaartas. Lielaakoties nav diezko gliiti. Vienu no pirmajiem shiis pasugas ekemplaariem es iepazinu agraa jauniibaa. Mana pirmaa dominja bija: “Zheel gan, ka tik gudrs jauns viirietis ir tik negliits. Vinjam droshi vien ir probleemas attieciibaas ar sievieteem.” Peec dazhiem meeneshiem biju spiesta atziit, ka probleemas saskarsmee ar sho cilveeku var rasties vieniigi pashaam sievieteem – piemeeram, pusducim manu pazinju, kas iisaa laikaa bija nokljuvushas vinja gultaa un saraudaataam aciim staastiija par muuzhiigaas miilestiibas soliijumiem, kam sekojusi paskaidrojosha pieziime – taa vislabaak iespeejama no attaaluma. Shie staasti neattureeja citas visnotalj sapraatiigas meitenes, nepraatiigi ilgojoties nokljuut jau piemineetajaa gultaa, rakstiit vai nu sentimentaalus pantinjus vai kursa darbus, kurus ilgu objekts vareetu vadiit, recenzeet vai vismaz sniegt konsultaacijas. Iespeejams, ka mani pashu no shaada liktenja pasargaaja tikai cieshanu pilna iemiileeshanaas kaadaa citaa subjektaa. Un tomeer - veids, kaadaa shis viirietis speeja pateikt: ”Pasaule sadalaas atomaarajos faktos...”, lika manai sirdsdarbiibai paaatrinaaties, mutei izkalst, un praatam nonaakt pie secinaajuma, ka nav uzbudinoshaakas lasaamvielas par Vitgenshteinu.
Tipiskam FV piemiit – vai nu intuitiiva, vai meerkjtieciigi izkopta – perfekta stila izjuuta. Attieciibaa uz visu – apgjeerbu, jokiem, dzeerieniem, valjaspriekiem, graamataam, kas nejaushi meetaajas uz naktsgaldinja...Vinjsh reti atljaujas publiskas bezgaumiibas, bet, ja kaada paspruuk, parasti speej to transformeet par pavulgaara sharma izpausmi. Katrs FV zhests, smaids, vaards, intonaacija vienmeer izstaro majestaatisku iecietiibas pilnu paaraakumapzinju paar apkaarteejo vidi. Vinjsh ir veiksmiigi radiijis miitu, ka ir viilies sievietees, kuru nepilniibas aizvaino vinja izsmalcinaato gaumi. Liidz ar to skaistaas un veiksmiigaas sajuut izaicinaajumu un metas vinju iekarot. Intelektuaales parasti uzkjeras uz iespeeju tikt saprastas un noveerteetas. Maatishkjajaam buutneem rodas iluuzija, ka kljuus neaizstaajamas kaa Vinja izdedzinaataas dveeseles bruuchu dziedinaataajas. Savukaart mazas, romantiskas meitenes juutas atradushas shkjiistiibas zveresta nesaistiitu guru. Lieki piebilst, ka peec iisaaka vai garaaka mirkliisha vinjas visas attopas viilushaas un niknas. Robustaakaas vienreiz piedzeras, rupji izlamaajas un dziivo taalaak, juutiigaakaas veel paaris gadu vaimanaa par nolaadeeti cuuciigo viirieshu dzimumu, raksta smeldziigu dzeju vai ierokas paari aciim darbos.
FV ir principaa nepiejauceejami, vinju lauliibas, ja vispaar tiek nosleegtas, izjuuk, veelaakais, dazhu gadu laikaa. Ideaali piemeeroti draudziigai teerzeeshanai teejas naminjos, kaa arii iisiem bet skaistiem seksuaaliem piedziivojumiem. Vairaak ieteicami psihologjiski noturiigaam sievieteem peec 25 gadu vecuma ar stabilu gjimenes dziivi vai vaaji attiistiitu ligzdoshanas instinktu.
IEMIILEETIES AIZLIEGTS!!!
Jaapieziimee, ka FV visbiezhaak ir melanholikji un nedaudz asteeniski. Vairaakums ir kalsni un stiegraini – vai varbuut es taadus biezhaak pamanu, jo tie man vislabaak patiik. No veesturiskajaam personiibaam kaa pirmais naak praataa Jeezus Kristus – varat mani dedzinaat uz saarta, bet man nav iluuziju par fraazeem, ko Magdaleena dzirdeeja naakamajaa riitaa, tur noteikti bija kaut kas par muuzhiigo miilestiibu no drosha attaaluma vai SLT. Tachu ar vinjas ruudiijumu tas, protams, nebija naaveejoshi, driizaak pat otraadi. Ak, jaa – FV nenoliedzami speej iedvesmot, kaut arii par gana augstu cenu, un vinjus, vienreiz sastaptus, vairs neaizmirst...
Mana draudzene AT kaadaa muusu sarunaa reiz teica – vinjiem ir ne tikai falls, bet arii gotiskaa vertikaale, kas savieno zemi ar debesiim.
Un par to es shai viiriesu pasugai allazhinj buushu pateiciiga. :)

Kategorija Nr.2

Dekoratiivie viirieshi
Pamatpaziime – heteroseksuaali, bet skaisti jau kopsh agras jauniibas. Diemzheel 99% gadiijumu ir neglaabjami aprobezhoti. Atlikushajam 1% ir mazaak par 25 gadiem un nosaciitas izredzes, ka kaads peekshnjs speeciigs paardziivojums mainiis vinja psihes struktuuru.
Shai pasugai raksturiigs spilgti izteikts narcisms, kas atshkjiriiba no FV liek vinjiem koncentreeties uz savu aarieni. DV var buut gan izkopta, gan leeta gaume, bet vinjsh allazhinj ir noruupeejies, vai vinja kreklinjsh pietiekami uzskataami ljauj nodemonstreet skaisti reljefos kruushu un augshdelmu muskuljus, neesaa liidzi matu zhelejas tuubinju un uztraucas, ja nolauzh nagu. Nav iedomaajams bez kjeediites, kas atmirdz uz skaisti iedegushas kakla aadas.
DV ir 100% paarliecinaati, ka vinju aariene ljauj vinjiem ieguut jebkuras sievietes labveeliibu. Kurviishi vinjus paarsteidz, bet vinji aatri atrod tiem ar savu personiibu nesaistiitus izskaidrojumus (“vinjai laikam shodien meeneshreizes”) un pieveershas citiem iekaares objektiem. Sev adreseeetu ironiju nespeej uztvert. Praktiski nekad.
Shkjirstot zhurnaalu “Klubs” DV meedz ruupiigi izlasiit lappuses, kas veltiitas modei un aksesuariem. Vinjiem ir svariigi “paziimeeties” ar daargaam un gliitaam lietaam. Atshkjiriibaa no citiem viirieshiem speej par taam ilgi un labpraatiigi runaat. Arii par kosmetiku, parfimeeriju un modi.
Shovasar gadiijaas vakarinjot shiis sugas paarstaavja sabiedriibaa. Kad vinjsh ar tresho piegaajienu bija uzmineejis manu smarzhu nosaukumu, sekoja jautaajums, vai mani ietekmee kosmeetikas firmu reklaamas. Peec tam es 8 minutes klausiijos monologu par to, kaapeec vinjsh dod priekshroku “Hugo Boss” nevis “Carolina Herera” skuushanaas losjoniem. Shajaa laikaa centos apreekjinaat, cik piespiedu atturiibas gadi manii izraisiitu pietiekami necieshamu seksuaalo spriedzi, lai es speetu ar shaadu viirieti likties gultaa. Sapratusi, ka liidz menopauzei tas nav iespeejams, atviegloti uzelpoju – esmu pasargaata no naakamo paaudzhu paarmetumiem par liidzdaliibu shaadu tipu pavairoshanaa.
DV vareetu buut biistami mazaam, jaukaam muljkjiiteem, kas iemiilas vinju skaistumaa un peecaak ciesh, kad tiek iemainiitas pret skaistaakaam. Pieaugushas stervozas daamas parasti vinjus piejaucee kaa gana gliitus eksemplaarus, kas diezgan biezhi ir noskanjoti uz aktiivu naudas pelniishanu un neskopojas ar taas teereeshanu vinjupraat prestizhaa veidaa. Taa kaa sievieti DV uztver kaa savam teelam pieskanjojamu aksesuaaru, vinju parasti nav paaraak gruuti piedabuut apmaksaat sirdsdaamas skaistumkopshanas izdevumus. Abpuseeji ideaals variants ir vinju sapaaroshanaas ar mantkaariigaam baarbijmeiteneem. Citaadi – labi dejojoshie eksemplaari ir piemeeroti izgaajieniem uz pietiekmi skaljiem balljukiem, kur nav iespejama sarunaashanaas, tachu ir lieliskas iespeejas daudz dejot un modinaat apkaarteejo sievieshu skaudiibu.
Spilgtaakais paarstaavis - Kens.

Turpinaajums sekos.
  • Jāsaka ka izlasiju ar patiesu interesi :)
  • Es tak teicu, ka man Sasodiiti Patiik, kaa Tu raksti! :)
    • :)))Paldies par komplimentu! Jaapieziimee, ka shaada slaveeshana var slikti ietekmeet manu tikumu cildenaako peerli - jaunaviigo kautriibu!:)
Powered by Sviesta Ciba