Ceļojumos jau vispār var ēst gandrīz dajebko, jo dienas režīms ir tāds, ka viss sagremojas. Pa kalniem spriņģojot, viss iet labumā :)
Tāpat, piemēram, pamēģini ar savu dzīvesveidu ēst tā, kā senči ēda - rupjas putras, speķi un rupjmaizi; ātri vien aizies labumā. Savukārt, no rīta līdz vakaram pa lauku un māju kustot, tāds ēdiens bija pašā laikā un organisms tam pielāgojās.
Tie, kas ar eksperimentālo arheoloģiju nodarbojas, gan atzīst, ka pierast pie 9.gs. ēdiena (bez kartupeļiem un daļas dārzeņu) esot baigi grūti.
Tāpat, piemēram, pamēģini ar savu dzīvesveidu ēst tā, kā senči ēda - rupjas putras, speķi un rupjmaizi; ātri vien aizies labumā. Savukārt, no rīta līdz vakaram pa lauku un māju kustot, tāds ēdiens bija pašā laikā un organisms tam pielāgojās.
Tie, kas ar eksperimentālo arheoloģiju nodarbojas, gan atzīst, ka pierast pie 9.gs. ēdiena (bez kartupeļiem un daļas dārzeņu) esot baigi grūti.