Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Ja trīs pašreizējie kolēģi - par spīti dažiem maniem atklātības mirkļiem - apgalvo, ka ar mani bijis viegli un patīkami sastrādāties un viņiem manis pietrūks, es pat nezinu, vai ārkārtīgi samulst, nokaunēties un secināt ko labu par viņu augsto iecietības līmeni...vai arī nodomāt ļoti daudz ko neglaimojošu par savu aizvietojamo priekšteci.
Jo es lieliski apzinos, ka neesmu nekāda dāvana un cukurgraudiņš - esmu ņerkstoša, haotiska sliņķe. Un, lai es liktos jauka kolēģe, var līdzēt tikai ļoti briesmīgs fons, jā, tā nu tas ir!
  • tu no vinjiem sjkjiries?
  • - esmu ņerkstoša, haotiska sliņķe (c)
    vot šitas baigi jocīgi, jo Tu man mūždien esi likusies apzinības iemiesojums, ciktāl par darbu. Un vispār tak kas tās par muļķībām par to fonu!;)
    • Ai, nē - nekad neesmu bijusi apzinības iemiesojums, ja nav bijis Īpašas Motivācijas.:)
      Bet, kas attiecas uz fonu... nu, ja man cilvēks, kuram esmu dusmās pateikusi daudz ko tādu, ko lēdijai neklātos, apgalvo, ka ar mani ir viegli sastrādāties, tad nevilšus iztēle uzbur briesmīgas ainas par cilvēkiem, ar kuriem sastrādāties nav viegli.:)
      • Nu, zini, man vienmēr licies, ka vieglāk ir sastrādāties ar tiem kolēģiem, kas spēj gan paši pateikt to, ko lēdijām neklātos, ja par tēmu, gan pretī bez vēnu griešanas uzklausīt ko tādu pašu. Labāk tā, nekā klusie aizmugures nīdēji! Tā ka, iespējams, Tavi kolēģi atklātību ir tikai novērtējuši ar plusa zīmi - kopā ar visu citu, kas raksturo Darbinieci Krii;)))
Powered by Sviesta Ciba