Kurvjzieža kontemplācijas

Un veel par dziivniecisko...

Krāšņais Kurvjziedis

Un veel par dziivniecisko...

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Taa kaa manu dzimshanas gadu dazhaas Austrumu zemees ir piedeeveejushi veersha vai bifelja aizbildnieciibai, man reizumis ir tikushi daavinaati visaadi "toteemiskie dranjkjiishi" - nu, tur kuloninji vai atsleegu piekarinji ar kaada govslopa atteelu. Tos es vienmeer esmu nozaudeejusi, godpraatiigi nosleepdama kaadaa no siikumkaarbinjaam, ko kaarteejaa Lielajaa Maajas Meezhamlaikaa, paarvarot sentimentu, parasti izsviezhu. Lai vai kaa - nekad nebiju speejusi identificeeties ne ar raamu, stipru un pacietiigu juuga lopinju, ne ar mieriigi gremojoshu un nenoliedzami latvisku bruunalju - siltuma un maajiiguma iemiesojumu. Taa nu mana saikne ar orientaalo toteemdziivnieku palika pliivojam gaisaa liidz pat shim pavasarim, kad beidzot sapratu, kursh paarnadzis vareetu iemiesot kaadu manas identitaates shkjautni! Es pilniigi noteikti esmu neliela, draiska bizonju tele, kas, asti kokjeti meetaadama, sprinjgjo paar mezhoniigaam preerijaam!

Ha! Uzreiz mieriigak ap sirdi - it kaa iztruukstoshais puzles gabalinjsh buutu atrasts!:)
  • nevainojiet govis! :)
    • :)))))
      • :) bik skauž

        Turklāt visa totēmiskā aizgādnība Tev jebkuros apstākļos dod tiesības plikšķināt lielas, skaistas, garskropstainas, rimtas un gudras un brūnas un absolūti nevainīgas goves aces.
        • Re: :) bik skauž

          Skaudiibai nav pamata - man taa kaa likaas, ka mums gada toteems ir viens un tas pats!:)
          Tb - Tev taa goviskaa plikshkjnaashana vareetu buut tikpat piedzimta kaa man!;)
          • Re: :) bik skauž

            Jā, jā, man vēl piedevām ir četri ragi un divas astes, un tas, ziniet, kopumā asociējas ar tādu pliku vēderu kasošu riebīgi spalvainu elles nešķīsto, nevis ar tiklu, šķīstu un dzilļjūtīgu lopiņu. :)
            • Re: Lai dziivo ragaines!!!!

              Nu, man jau ar sanaak 2 ragu paari, un tas otrais toteemdziivnieks no tiem, kas neblisinaas, tikai ieskrienas un bliezh. Bet sievishkji jau radzinji nevar kompromiteet!:)
  • Vēl joprojām norūpējusies, draiskule? ;P
    • Nekaadu ruupju - paleenaam mostos no anabiozes un - skat! - pat muuzhiigaa identitaates kriize paarvareejusies.:)
Powered by Sviesta Ciba