Kurvjzieža kontemplācijas

Komentāri

Krāšņais Kurvjziedis

Paveshanas tehnikas. Ievadstunda.

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Biju gan domaajusi savu pedagogjisko talantu shajaa virzienaa attiistiit sveetiigajaa muuzha novakaree, kad, baarbijrozaa kostiimijaa teerpta, vaaljaashos shuupuljkreeslaa un smaidaa atshiepshu elegantu zobu proteezi, noskatoties uz garaamsoljoshaa jauninjaa asistenta stingro bikshdibenu. Tomeer peedeejaa laikaa aizvien asaak izjuutu:
1)nepiecieshamiibu padariit kaut ko sabiedriibai deriigu;
2)pateiciibas uzpluudus pret to sabiedriibas dalju, kas, komplimentus baarstiidama, maksaajusi par neskaitaamaam manis izdzertaam viina glaazeem un noskatiitiem kino seansiem.
Protams, nenoliegshu arii tiiri savtiigu interesi. Ir sasodiiti gruuti piekrist neveikli izteiktam piedaavaajumam, pat tad, ja taa autors pilniigi neapshaubaami liekas piekrishanas veerts.:( Un par to, kaadu komunikaacijas ekvilibristiku no sievietes prasa bikla viiriesha iniciatiivas inicieeshana, daudzi sapraata braalji pat neaizdomaajas.:( Cik reizes nav naacies slaapeet anekdotee citeeto dveeseles kliedzienu: "Dariet beidzot kaut ko - es tachu nevaru juusu vietaa skriet man pakalj!"...
Ak, jaa - vaardu sakot, esmu noleemusi periodiski sheit sniegt nelielu ieskatu populaaraakajaas viirieshu izmantotajaas paveshanas tehnikaas un analizeet dazhaadas nianses, kas padara taas iedarbiigas vai neiedarbiigas.
Jaaatziist, ka ar iipashu izdomas bagaatiibu stiprais dzimums neizceljas. Nosaciiti varam izshkjirt chetrus paveshanas pamatscenaarijus, kas, atkariibaa no viiriesha temperamenta, vaardu kraajuma un intelektuaalaas bagaazhas, varieejas un kombineejas vairaak vai mazaak veiksmiigos individuaalajos scenaarijos. Un taatad - noteicoshie ir:
1) pamatscenaarijs, kas veersts uz nerealizeetu maates instinktu;
2) pamatscenaarijs, kas veersts uz intelektuaalaam un pseidointelektuaalaam pretenzijaam;
3) pamatscenaarijs, kas veersts uz Elektras kompleksu;
4) "tiiro hormonu" pamatscenaarijs.
Nu, luuk! Naakamreiz pieskarsimies jautaajumiem, kam vajadzeetu noteikt pareizaa pamatscenaarija izveeli. Bet tagad es doshos drusku pastraadaat!:)
No:
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Powered by Sviesta Ciba