Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Nez, labāk būtu tajā Lombardijā mēģināt pelnīt mezglojot puķpodu iekaramos un somiņas no linu diegiem, jebšu tomēr mācīt potenciālajiem sekstūristiem latviski, par papildus samaksu informējot par blondīņu ganīšanās vietām un kokteiļu cenām dažādos bāros?
  • Es jau kādu nedēļu pūlos iemācīties. Ne jau puķu pakaramajiem, protams, bet šitādiem te brīnumsmalkumiem - http://www.etsy.com/shop.php?user_id=5003005. Pagaidām ņifiga nesanāk, varu tikai skatīties un siekaloties :D
    • Ou!
      Starp citu - tā gan ir lieliska doma!
      turklāt šeit redzamajos izmantots galvenokārt viens - apaļais mezgliņš.
      • Kurš ir apaļais? Tas, kas square stitch? (Es latviski nevienu mezgla nosaukumu nezinu, apgūstu pašmācības ceļā caur internetu :D)

        Bet nu vispār pilnīgi acis iztek skatoties, ja pameklē netā caur macrame jewellery.
        • Es atkal nezinu ne angliski, ne latviski, jo mācījos bērnībā, un tante, kas man iemācīja lietoja citādus nosaukumus, nekā bija žurnālā "Padomju Latvijas Sieviete".:)
          Bet es domāju to, kas ir vispopulārākais - nu, kad uzmet uz pamatdiega, un pēc tam sien horizontālās vai slīpās rindiņas ik pa diviem mezgliem, kas veido tādu kā pērlīšu rakstu.
          (Baigi nesaprotami laikam uzrakstīju)
          • Tas ir double half stitch (kur nu vēl idiotiskāku nosaukumu! :D) un to es nemāku pagaidām. Eh. Bet nu es jau esmu aizrunājusi vienu mezglošanas grāmatu, varbūt latviski labāk sapratīšu kā angliski ;)
Powered by Sviesta Ciba