Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Paklau, vai ir tāda profesija, kuras pārstāvji ceļojumu aģentūru uzdevumā dodas vienatnē veidot tūrisma maršrutus, iedibināt kontaktus ar vietējiem, noskaidrot iespējamās naktsmājas un barotuves, izpētīt transporta shēmu un veikt tamlīdzīgas lietas?
  • Ak! `Tāpat taču nav iespējams apgūt Visas valodas, reti kurš ceļotājs zina vairāk par 3-4! Un tā ir viena no ceļošanas papildfīčām - apgūt produktīvas kontaktēšanās iemaņas ar ierobežotu vārdu krājumu.
    Otrais variants man šķiet galīgi garām. Man nav izziņas intereses par Latviju un Ko-Tā-Var-Piedāvāt-Jaunzēlandietim.:) Par to lai domā jaunzēlandiešu ceļotāji!;p
    • Nuja, tad rodas jautaajums, kaads biznesmenim ir iekaariens tevi, kas neko nejeedz no valts X uz turieni suutiit?
      • Tāds, ka es varbūt mazliet vairāk par dažiem citiem:
        a) protu lasīt un apgūt jauno informāciju, lai arī tikai dažās no svešvalodām;
        b) esmu gatava detektēt risināmās problēmas, ka šajā valstī latviešu tūristam varētu rasties un patstāvīgi nonākt pie to risinājuma - atšķirībā no tiem, kas grib baudīt brīvdienas pie visa gatava;
        Un vispār - kādam taču tas ir jāizdara pirmoreiz! Resp., jāaizbrauc uz valsti, jāsameklē viesnīcas, jānoskaidro transporta veidi un plūsmas, jāapzina riski un to mazināšanas iespējas! Kāpēc lai šis kāds nebūtu tieši es, kas to vēlas un nebaidās?!
        ;)
Powered by Sviesta Ciba