Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Mīļā Providence, vienīgais, ko es vēlos nakamajam dzīves periodam - labi apmaksātu darbu, ko es būtu gatava darīt ar enerģuju un degsmi, pēc labākās sirdsapziņas!
Viss, viss, es jau zinu, ka neesmu pelnījusi. Bet no otras puses - ja es dabūtu tikai to, ko esmu pelnījusi, tad jau vispār nekā lāga manā dzīvē nebūtu, tāpēc zinu, ka šis princips nestādā.
  • Kā tad neesi pelnījusi, skaidrs, ka esi!;)
    • Zini, labāko, kas man ir - draugus, mīlestību, dzīvokli - vienmēr esmu saņēmusi vienkārši tāpat, bez piepūles un nopelniem. Tikai kaķi pati esmu noķērusi.:)
      • Es pat nezinu, kā tieši būtu jāpūlas, lai dabūtu tādu darbu, kādu Tu piemini. Tu vari izsūtīt 50 cv, bet tas jau negarantē, ka jelkurš no adresātiem atbildīs vēlamajam. Šinī jautājumā es skatos mazliet pārpasaullīgi, nu ne gluži tā, ka Tu sēdi zem segas, kamēr viens pacels stūri un lūgsies, lai nāc ārā. Drīzāk tā, ka arī darbi atnāk paši, es tak savējos ar nemeklēju, tie uzkrita kā sniegs uz galvas. Tagad gaidu nākamo kritienu!;)
  • mēs to saucam par sola gratia!
    • Ja tas ir tas, kas darbojas komplektā ar "Sola fide" un "Sola scriptura", tad man to nevajag piedāvāt. Nomēģināju - neparāva.:)
      Tu taču zini, ka Jēzus raksta "friends only", nevajag mēģināt mani evanģelizēt!:)
Powered by Sviesta Ciba