Kurvjzieža kontemplācijas

Metenis, shkjiet, man traapiija!

Krāšņais Kurvjziedis

Metenis, shkjiet, man traapiija!

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Sestdien, pametusi uz naktsgaldinja B.Akunjina "Turku gambiitu", devos pie [info]str uz "Delfu" daamu komitejas noorganizeeto kulinaarijas stundu. Iepazinusies ar dazhaam jaukaam buutneem un dazhaam frivolaam recepteem, gandriiz izleemu iesteerkjelet priekshautinju, paarliecinaaties, vai manaa dziivesvietaa atrodama arii pliits, un kaut kad tuvaakajaa laikaa uzmeistarot ko sarezhgjiitaaku par desmaiziiti. Kaut vai tiiri peetnieciskas intereses vaardaa. Ja labi pacenshas, tad tachu katraa nuugjiigaa zilzekjee var atmodinaat aizsnaudushos Krustmaati Agati, kas trallinaadama puto pankuuku miiklu un uz virtuves dvieliishiem izshuj pamaacoshus izteicienus.:)

Nuja. Vai nu pie vainas bija gardumiem uzdzertais viins, vai sadziivisko pljaapu uzjundiitais draiskums, vai nespeeja un neveeleeshanaas pretoties apburoshi vitaalaas Tantes iniciatiivai, bet...kaa gadiijaas, kaa ne...aizgaajusi no [info]str diezgan pieklaajiigaa laikaa, maajaas nokljuvu tikai devinjos no riita. Ak vai, kas to buutu domaajis, ka Riigaa ir tik daudz vietu, kur cilveeki nakts laikaa var nejaushi iekliist - gan taadas, ko viens mans pazinja deevee par "bomzheubezhishche", gan tiiri pieklaajiigi krodzinji... Un ir pazinjas, ko tur var sastapt. Un ir nepaziistami viirieshi, kuri tiecas kljuut paziistami. Un...jaa, nu vaardu sakot, izdzeerusi ljoti daudz viina, teejas un laikam arii kaadu nieku balzaama, no visas sirds izvingrinaajusies acu blisinaashanaa un divdomiibu baarstiishanaa, par spiiti peec tabakas duumiem smirdoshajai shalliitei un neguleetas nakts gurdenumam juzdamaas sasodiiti pavasariigi un pokemoniski, ievirpuljoju savaa riita gaismas pielietajaa istabaa un devos pie miera laikaa, kad darbadienaas jau seezhu darbaa pie datora.
Sapnji ariidzan bija karnevaaliski, kaa jau Metenim pienaakas. No tiem atceros vieniigi Erastu Fandorinu, kursh gribeeja ar mani kaapnjutelpaa buchoties, un [info]-u, kursh kaut kur aizshmauca ar paeedusha Cheshiiras kakja smaidu sejaa un svaigi nokjertu digimonu zobos. Shkjiet, atzinos vinjiem abiem nevainiigaas simpaatijaas.:)
Modos, dungodama "Zachem vi, djevochki, krasivih ljubitje,// odnji stradanjija ot toj ljubvi...", izdzeeru triis lielas kruuzes kafijas un puslitru tiira uudens, uzsmaidiiju spogulii savai nesakjemmeejamajai galvai un pilniigi godiigi atzinos Lielajai Pasaules Maatei, ka dziivei iisteniibaa nav nekaadas vainas. jap!:)

Pavasari! Naac shurpu!:)
  • Ak tu žē!

    vai pagājušā naktī nav bijis kaut kāds pilotpavasaris? Izmēģinājumam tā teikt;)
    Man arī acis sāp no blisināšanas::))
  • precizeesim

    Pokemonu, jaukum, pokemonu - ar digimoniem tik viegli nav. :)
  • tomeer atradu

    (Anonīms)
    No: Tavs citaats - "Un ir nepaziistami viirieshi, kuri tiecas kljuut paziistami."

    Izraadaas Tu tieshaam sheit dziivo.

    Bet par izlijusho alu - atvaino.
    • Re: tomeer atradu

      Ooooooooops!
      Tagad aatri atcereeties, KURSH izleeja alu!:)
      Varbuut paliidzeesi?:)
Powered by Sviesta Ciba