Kurvjzieža kontemplācijas

Komentāri

Krāšņais Kurvjziedis

Personisko demonaariju paarskatot

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Spozha un kraasaina atvasaras diena ir jaaizbauda, ilgi klejojot pa dzimto pilseetu, lasot labas graamatas mazliet neparastaas vietaas, piemeeram, uz solinja kaadaa sveshaa Maskachkas pagalmaa, mediijot vienradzhus (diemzheel neveiksmiigi)peec atgrieshanaas centraa, skaitot gatavaas piilaadzhogas kjekaraa, kaartojot vaazee ziedus, kas vakar sanjemti par 5 gadus vecaam atminjaam, lasot diivainas iiszinjas no sen nesatiktiem draugiem, eedot viinogas un shkjirstot vecus RL numurus. Tieshi taa es arii dariiju.
Atkal pienaacis briidis, kad jaadomaa par jaunaam smarzhaam. Vasara beigusies, "Duende" flakoninjsh tuudalj buus tukshs. Kaut kaa diezgan preciizi iekljaavies laikaa.:)
Jau paaris gadu uz mana spoguljgaldinja rindojas tukshas smarzhu pudeliites. Un tas nav vienkaarshi slinkuma radiits bardaks, kaa apgalvo mana maamulja. Lai cik nevainiigi arii neizskatiitos, tas patiesiibaa ir mans mazais demonaarijs. Atverot jebkuru no shiim pudeliiteem, tiek izlaists laukaa vesels atminju blaakjis, kas var uzdziit gan sentimentu, gan nozheelu, gan iedvesmu. Taa kaa ne visi aizgaajusho mirklju velji ir tik piejauceeti, lai es prastu tos, pudeliiti aizverot, atkal ieslodziit, nemaz tik biezhi tiem klaat nekjeros. Tikai taadaas mozhaas un speekpilnaas dienaas, kaa shii.
Visbiistamaakaa ir visjaunaakaa - Mexx "Woman" pudeliite. Tajaa ir iesprostota mana shiigada ziemas beigu abstinence un absoluuti murgainais pavasaris. Smarzhas iegaadaajos februaarii, cereedama, pati nesaprotu, uz ko, un beigu beigaas biju spiesta konstateet, ka viss diemzheel ir tieshi taa, kaa ir un piedevaam veel ljoti, ljoti auksti.:( Jau treshajaa nedeeljaa smarzhas saaka man riebties taapat kaa visa paareejaa dziivee - es vairs nesapratu, kas mani tajaas bija piesaistiijis, jo shkjita, ka taas briizhiem ozh peec benziina, briizhiem - peec kaut kaadiem insektu niideejamiem aerosoliem. Mazohistiski lietoju taas liidz pat apriilja beigaam, jo nebija, kam atdot, bet nauda ta' samaksaata:/ Apmeeram treshdalja flakona joprojaam ir pilna. Kaut kad juulijaa reiz sanjeemos ar taam notiiriit tumshaas shviikas no baltajaam kurpeem. Visu to dienu bija sabojaats garastaavoklis, jo tikliidz pieliecos, vai apseedusies sakrustoju kaajas, uzveediija neizturamais divarpus meeneshus ilgushais izmisums, neuzdroshinaashanaas raudaat, lai nepiesauktu nelaimi un zemapzinjaa kuukojoshaa patiesiiba, ka nelaime jau sen ir notikusi. Monstrs, nevis smarzha! Nezinu, kad buushu to pieradinaajusi, bet tiiri sportiska interese neljauj flakonu izsviest.
Nosleepumaina un mazliet iigna ir "L'Or du Torrente". Es to nopirku aarpraatiigi tumshaa, lietainaa un depresiivaa oktobra dienaa, izteereedama peedeejos 25 pirmsalgas latus. Arii ar sho saldeni orientaalo snobu man neizveidojaas laimiigas attieciibas. Peedeejo ceturtdalju flakona satura es izshljaacu vienkaarshi, kur pagadaas - devu izmeegjinaat draudzeneem, iesmarzhoju gultasvelju - vaardu sakot, centos paatrinaat shkjirshanos. Un tomeer tagad, atverot flakonu, mees sveicinaamies kaa draugi. Man uzveedii Islandes projekts ar taa briinumskaisto izstaadi, ekskursiju pa geizeru ieleju, dzeltenrudajaam klintiim, miiljo un raupjo Reiniiru un balzaama dzershanu no kaklinja piecos riitaa Keflaviikas lidostaa. Tuuliit aiz taa aizpliivo karstviina un svechugaismas periods, randinji ar JS, Ziemassveetku kleitas mediibas, vaardadienas sviniibas divataa ar JS uz teejassveciiteem rotaata ledusgabala, viljnjiem chaukstinoties ap vizhnju guuzmaam, un lielajaas glaazees stingstot visekselentaakajam ungaaru Muskatelam, kaadu man jelkad gadiijies nogarshot. Taads seeriigs, toties ar pretenzijaam uz esteetismu tas rudens/ziemas periods man sanaaca.:)
Bet ar visliriskaakajaam triisaam es atveru savu pagaajushaas vasaras Mexx "Diversity" pudeliiti. Taa gan ir iztukshota pavisam. Un tomeer aromaata pietiek, lai mana liidzshineejaa muuzha skaistaakaa un trauksmainaakaa vasara sevi pieteiktu skalji un nepaarprotami. Tur ir viss - gan lielie starptautiskie projekti ar paargurumu un speeku izsiikumu, gan Klaipeedas Dziesmu sveetku koncerti un naksniigaas klainjoshanas, gan mana CV skaistaakie un spontaanaakie Jaanji, gan daudzie spozhie piejuuras saulleekti ar buchoshanos liidz asinjainaam luupaam, gan Pariizes nedeelja, gan Shinonas viindaru sveetki, gan iegaashanaas jasmiinkruumaa kopaa ar Mr. Peernvasara, gan tas diivainais vakars, kad mees abi nezkaadeelj darbadienas beigaas nedevaamies katrs uz savaam maajaam, bet kopiigi iekliidaam graustu rajonaa un kaa pusaudzhi lozhnjaajaam pa izdegushu shkjuuniishu un garaazhu jumtiem, pa laikam saskuupstiidamies, balanseejot uz kaada izdrupusha kjiegjelja, gan mans gumijleeciens no vagoninja, gan Rovinjas konference, no kuras es kafijpauzees zagos aaraa, lai aizskrietu liidz pludmalei un, kleitu noraavusi, iemestos zaljajaa, saaljajaa Adrijas juuraa. Un Plitvices ezeri, un maakonja dzimshana Dinaaros. Un salsa, salsa, salsa! Un arii taa nakts, peec kuras es, no riita gjeerbdammas, iedomaajos, ka, ja uzsmidzinaashu smarzhu uz Mr.Peernvasara spilvena, tad vinjam vismaz nedeelju buus jaaskataas sapnji par mani. Un neizdariiju to.

Peec 2-3 dienaam arii iztukshotais "Duende" flakoninjsh ienjems savu vietu. Veel peec kaada laika es no taa vareeshu kondenseet shiisvasaras mirkljus.

Un man vajag jaunas smarzhas!!!!
No:
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Powered by Sviesta Ciba