Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Oummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...
  • Ja dusmas ir ārā, tad var arī oumm!;)
    (Es Tev aizsūtīju atbildes @)
    • Ai, ko tur daudz dusmoties! Nokratām dadžus un ejam tālāk!

      /Ar viedi savilktu seju/ - būtu taču dumji dusmoties uz lietu, kas mani mērcē, uz suņiem, kas rej aiz sētas un citām parādībām, kas nespēj kontrolēt savu dabu.:)
  • Ak Jezuss, mani apgaismoja par ko Tu shuumeejies. :D
    Krii, Tu jokaina? :D Iereec tak! :D
    • Tagad jau iesmīkņāju.
      Sākumā biju gatava to psihopātisko izlēcienu norakstīt uz cilvēka vienatnīgi izdzerto lielo vermuta pudeli (alkohols ir evil, bīsties meitēn!), bet pēc tam uzzināju, ka tā ir Koncepcija. Un tā kā vairs nebija aizbildinājuma "kam gan negadās dzērumā stulbi izmuldēties", bet normālus skaidrojumus (nemaz nerunājot par atvainošanos) tā arī nesagaidīju, nolēmu labāk piestrādāt pati pie savas karmas glābšanas.:)
      Kaut gan vienmēr ir mazliet skumīgi, ja kādu, kas Tev licies simpātisks, nākas pārvietot uz kategoriju "tie, uz kuriem neapvainojas".
      • Alkohols ir evil, ir. Un sheit, mitrajaa klimataa, nezin kaapeec reibst 3x aatraak. Spaanju metienes saka, ka te alkohols slikts, es atkal saku, ka klimats ir mitrs.
        Aj, nu tak dazhreiz gadaas arii skaidraa izmuldeeties. Zheel tikai, ka vaardi nav dreebes gabals, kuru salociit un skapii ielikt.
        Aj, nu jebkuraa gadiijumaa neuzskatu, ka cilveeks ir dumsh terjers, kuru ar purnu jaabaazh sacisaataa peljkjiitee un jaaaudzina. Ja saprot, tad saprot, ja nee, tad "tie,uz kuriem neapvainojas."
        Krenjkji bojaa skaistumu, ja kas ;P
Powered by Sviesta Ciba