Kurvjzieža kontemplācijas

Komentāri

Krāšņais Kurvjziedis

Ā, nu tad ar to arī vajadzēja sākt - ka sieviete, kas ir parakstījusi to papīrīti, lielākoties nedrāžas apkārt ar citiem; toties, ja viņa nav parakstījusi to papīrīti, tad viņa neuzskata par būtisku faktu, vai viņas vīrietis ir precējies ar kādu citu vai nav,

savukārt vīrietis daudz vienaldzīgāk izturas pret to, ka parakstījis kaut kādu papīrīti, bet doma, ka viņa sieviete ir precējusies ar kādu citu, viņam šķiet nepieņemama.
Hmmm. Principā es varētu piekrist domai, ka sieviete labprāt salaidīs ar aizņemtu vīrieti, bet nelabprāt drāzīsies apkārt, ja pati uztver sevi kā aizņemtu, savukārt vīrietim generally būtu otrādi - ar aizņemtu negulēs, bet paša aizņemtība netraucēs mazajam draudziņam blandīties apkārt. Da i tas arī saskan ar manu praksē novēroto parādību, ka precējies vai vismaz apbērnojies vīrietis automātiski kļūst iekārojamāks un copējamāks citu sieviešu acīs ;) Iespējams, tam ir tīri bioloģisks pamats - kādai citai viņš ir bijis labs vaislinieks, značit es arī varu pamēģināt; kamēr aizņemta sieviete jau potenciāli ir grūsna no kāda cita, attiecīgi mēģināt nav vērts.
Bet izklausās, ka šitais te ir dziļi individuāls jautājums un izdarīt no tā kādus deduktīvus secinājumus būtu apmēram tikpat gudri kā pielāgot katrai cilvēciskai būtnei parametrus "sievietes grib apprecēties, bet vīrieši no tā baidās" un pēc tam brīnīties, ja kāds šai aksiomai neatbilst :)
No:
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Powered by Sviesta Ciba