Kurvjzieža kontemplācijas

***

Krāšņais Kurvjziedis

***

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Vakarvakar atkal gaaju uz kino. Gluzhi vienkaarshi peec zobaarsta apmekleejuma ljoti gribeejaas eest, bet zinaaju, ka vakarinjas uz paaris stundaam jaaatliek, taapeec noleemu sevi ieprieceet ar Kaut Ko Skaistu. Noskatiijos "Kallasa muuzhiigi muuzhos". Paarsteigumu nebija. Dzefirelli kaa vienmeer uztaisiijis smuku kraasainu bilzhuku komplektu. Un Ardaana kaa vienmeer briinishkja. Gan Chanel kostiiminjos, gan Karmenas teerpaa. Skatoties uz vinju, man vienmeer iepulseejas taa apzinjas dalja, zem kuras noglabaats intuitiivais priekshstats par sievishkjiibu. Un nekaadas klishejas par "radoshaas personiibas tragjiskajiem konfliktiem" to nespeej samaitaat.
Nuja, vispaar shiis divas stundas pavadiiju, skatiidamaas uz Ardaanu un juzdama saapiigu rezonansi kaadaa savas personiibas visintiimaakajaa sturiitii. Taapat kaa Trifo "Kaiminjienee". Taapat kaa Ozona "8 sievietees". Taada sajuuta, it kaa uz mirkli iztaisnotos taa atspere, kuru allazhinj cieshi saspiestu sevii glabaaju.
Nja!
  • Sorrī, ka iebāzu savu šmucīgo snīpi,

    bet man jau liekas, ka Tev tās atsperes gali uz visām pusēm torčī. :) Gribēju rakstīt, kā vecāsmammas gultai, (uzrakstīju jau arī), bet tad iedomājos, ka apvainosies. :) A moš tomēr nē. :)

    I togo, ko es gribēju pateikt - ka vismaz virtuālajā tēlā sievišķības ir vismaz tikpat daudz kā saprašanas. Nu ļooooooooooooti daudz. Un pamanīt to var pat bez brilles. :)

    :***)
    • Re: Sorrī, ka iebāzu savu šmucīgo snīpi,

      Ui, saulj!:))))
      A par to gultu ar torchiijoshaam atspereem nosasmeeju liika!:) Nuja, reizeem jau arii taa juutos - ka visas federes pa gaisu aizgaajushas...
      Klau, bet Tu gan viens sasodiiti sakariigs sievishkjis esi!
      • Kautrīgi dīdoties

        :) Paldies par labiem vārdiem! :)

        Par pederēm - tām jau no dzimšanas divi stāvokļi paredzēti. :)
  • Kad teeju gersim? :)
    • Hehz! Vakar akuraat par Tevi iedomaajos.:)
      A kaa sarunaasim, taa i dzersim - varbuut kaut kad sveetdien?
      • Vareetu arii riit.

        Ar mazu mulsumu jaatziist, ka viens no iemesliem ir ne tikai teejas baudiishana patiikamaa sabiedriibaa, bet arii tiiri praktiskas dabas info ievaakshana par Tavu kantori. Bet ja taa nebuutu, Tu tak briiniitos. :)
        • ;)))Nuuuuu, par spiiti paarziedeejushas Turgenjeva jaunkundzes naivajam ideaalismam, es nekad ij nebalstiitos uz pienjeemumu, ka Tavas intereses vieniigais dzenulis vareetu buut mans sharms un valdzinaajums! Nevis taapeec, ka man iedomiibas pietruuktu, bet taapeec, ka par Tavas gaumes izkoptiibu neesmu tik drosha!:P
          Aber riit nu nekaadi nevaru. Aatraakais - piektdien peec devinjiem vakaraa.
          • A shodien? Atcelshu visus randinjus, lai tik ar Tevi ieteejotu. ;)

            Nu launaakajaa gadienaa var arii viikendaa.
            • :)Sasssodiiti glaimota juutos...

              Hehz! Labaa kantorii, izraadaas, esmu nokljuvusi!:)
              A ja shodien, tad peec astonjiem vakaraa.
              • :))))

                Man kur no 19.00 liidz 20.00 viens randevouz, aber kad buusi briivaaka, uzsit sms. :) Aber tagad skrienu gaitaas.
Powered by Sviesta Ciba